Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 30 maj 2006

Intel slår ihop regionerna Norden och Benelux till "Intel Norra Europa"

Intel slår samman sina verksamheter i regionerna Norden och Benelux till den nya regionen Intel Norra Europa, som innefattar länderna Sverige, Danmark, Finland, Norge, Nederländerna och Luxemburg.
Roger Benson blir chef för Intel Norra Europa med huvudansvar för all försäljning och marknadsföring. Han har arbetat på Intel sedan 1993 och har varit landsansvarig för regionen Benelux sedan 2004. Roger Benson planerar att positionera Intel Norra Europa som en förebild gällande teknikanvändning.

- Länderna i Norden och Benelux har vissa gemensamma egenskaper som gör att de passar mycket bra ihop, säger Roger Benson. Befolkningen tar gärna till sig ny teknik och både dator- och bredbandspenetrationen är hög. Vi tror på positiva effekter av att utbyta erfarenheter och kunnande inom Intel Norra Europa gällande teknik, affärer och marknadsföring.

Roger Benson har 15 års erfarenhet från elektronik- och datorbranscherna. Han har en elektronikingenjörsexamen från Aston University i Storbritannien från1990. Han har även en master i företagsekonomi från Aston Business School, Storbritannien, 1992.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2