Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 30 maj 2006

Intel slår ihop regionerna Norden och Benelux till "Intel Norra Europa"

Intel slÄr samman sina verksamheter i regionerna Norden och Benelux till den nya regionen Intel Norra Europa, som innefattar lÀnderna Sverige, Danmark, Finland, Norge, NederlÀnderna och Luxemburg.
Roger Benson blir chef för Intel Norra Europa med huvudansvar för all försÀljning och marknadsföring. Han har arbetat pÄ Intel sedan 1993 och har varit landsansvarig för regionen Benelux sedan 2004. Roger Benson planerar att positionera Intel Norra Europa som en förebild gÀllande teknikanvÀndning.

- LÀnderna i Norden och Benelux har vissa gemensamma egenskaper som gör att de passar mycket bra ihop, sÀger Roger Benson. Befolkningen tar gÀrna till sig ny teknik och bÄde dator- och bredbandspenetrationen Àr hög. Vi tror pÄ positiva effekter av att utbyta erfarenheter och kunnande inom Intel Norra Europa gÀllande teknik, affÀrer och marknadsföring.

Roger Benson har 15 Ärs erfarenhet frÄn elektronik- och datorbranscherna. Han har en elektronikingenjörsexamen frÄn Aston University i Storbritannien frÄn1990. Han har Àven en master i företagsekonomi frÄn Aston Business School, Storbritannien, 1992.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2