Annons
Annons
Elektronikproduktion | 31 maj 2006

Philips skänker HeartStart defibrillatorer till fotbolls-VM


Som en del i sitt sponsorskap av Fotbolls-VM skänker Philips 125 HeartStart defibrillatorer till matcharenorna samt till de 32 medverkande lagen, däribland Sverige. Överlämnandet till det svenska landslaget skedde idag under träningen på Råsunda. Lars Richt, Svenska Fotbollförbundet och fotbollslandslagets läkare Magnus Forssblad mottog Philips defibrillator.
"Vi tycker det är här är ett bra initiativ från Philips. Att arenorna och lagen utrustas med Philips HeartStart defibrillatorer betyder att vid ett eventuellt hjärtstopp kan den drabbade oavsett om det är en spelare, en ur personalen eller publiken få snabbare och bättre hjälp", säger Magnus Forssblad, läkare
fotbollslandslaget.

"Att vi skänker defibrillatorerna till arenorna och lagen är en viktig del i vårt VM-sponsorskap. Våra defibrillatorer räddar liv eftersom de är portabla och enkla att använda vilket möjliggör snabb behandling av hjärtstopp", säger Fredrik Gyllenram, Philips Medicinska System.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1