Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 juni 2006

SafePay mest innovativa lösningen

Gunnebos kontanthanteringssystem SafePay™ fick pris som mest innovativa tekniklösning för detaljhandeln av "European Retail Solutions 2006 Awards".
I samband med en internationell mässa för detaljhandeln i England delades ett antal priser ut för framstående innovationer av "European Retail Solutions 2006 Awards". COOP Sör i Norge och Gunnebos SafePay blev vinnare i kategorin för den mest "innovativa tekniska lösningen för detaljhandeln".

COOP Sörs butik i Arendal installerade i november 2004 det helt slutna kontanthanteringssystemet SafePay, inklusive den intelligenta deponeringskassetten (IDU) och en tömningsenhet inbyggd i inbrottsskyddade säkerhetsskåp (CTU). Systemet säkerställer att pengarna hanteras helt slutet från kassaplatsen till banken.

Den nio man starka juryn från olika delar av detaljhandeln i Europa ansåg enhälligt att SafePay var den mest innovativa lösningen, samtidigt som den är arbetskraftsbesparande och eliminerar svinn i kassorna.

- Vi kan räkna hem en årlig besparing på cirka 700 000 SEK genom säkrare och snabbare hantering av pengar i kassorna, säger Kay Arne Nedrejord, butikschef för COOP Obs i Arendal. Men den största förtjänsten ligger i en säkrare och mera ergonomisk miljö i butiken, fortsätter han.

Prismottagare från COOP Sör var IT-chefen Rolf Wathne och kassachef Gunvor Nygaard samt från SafePay Paul Dobson, Säljchef för Storbritannien. Prisceremonin ägde rum i samband med en tillställning arrangerad av "Retail Solutions Exhibition" under mässan i Birmingham, England i förra veckan.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1