Annons
Annons
Elektronikproduktion | 25 april 2001

Anoto öppnar kontor i Hong Kong

C Technologies dotterbolag etablerar kontor i Kina för att ytterligare förstärka den lokala närvaron på den för bolaget mycket viktiga asiatiska marknaden.
Under förra året bildades ett dotterbolag, Anoto Nippon K.K. med säte i Japan och samarbeten har inletts med ett antal namnkunniga partners runt om i Asien representerande såväl penn-, som block- och kalendermarknaden. Detta meddelas i ett pressmeddelande.
Jörgen Neckmar har anställts som VD för Anoto Ltd för att bygga upp verksamheten i Asien, Japan exkluderat. Jörgen Neckmar kommer att utgå från Anotos kontor vid Two Exchange Square i Hong Kong.

Anoto konceptet kopplar på ett intuitivt sätt ihop papperet och pennan med den digitala världen. Konceptet består av ett mönster, som kan tryckas på vilket papper som helst, en digital penna med Anoto funktionalitet som kan läsa mönstret samt registrera pennans tryck och rörelser över pappersytan, avancerad bildbehandling samt informationsstruktur som håller reda på dels var på mönstret pennan befinner sig, dels vilken tjänst användaren valt att aktivera. Allt som skrivs på ett digitalt papper med Anoto funktionalitet lagras i den digitala pennan och kan via en Bluetooth-försedd kommunikationsenhet skickas till enn mobiltelefon eller dator.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2