Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 25 april 2001

Anoto öppnar kontor i Hong Kong

C Technologies dotterbolag etablerar kontor i Kina för att ytterligare förstÀrka den lokala nÀrvaron pÄ den för bolaget mycket viktiga asiatiska marknaden.
Under förra Äret bildades ett dotterbolag, Anoto Nippon K.K. med sÀte i Japan och samarbeten har inletts med ett antal namnkunniga partners runt om i Asien representerande sÄvÀl penn-, som block- och kalendermarknaden. Detta meddelas i ett pressmeddelande.
Jörgen Neckmar har anstÀllts som VD för Anoto Ltd för att bygga upp verksamheten i Asien, Japan exkluderat. Jörgen Neckmar kommer att utgÄ frÄn Anotos kontor vid Two Exchange Square i Hong Kong.

Anoto konceptet kopplar pÄ ett intuitivt sÀtt ihop papperet och pennan med den digitala vÀrlden. Konceptet bestÄr av ett mönster, som kan tryckas pÄ vilket papper som helst, en digital penna med Anoto funktionalitet som kan lÀsa mönstret samt registrera pennans tryck och rörelser över pappersytan, avancerad bildbehandling samt informationsstruktur som hÄller reda pÄ dels var pÄ mönstret pennan befinner sig, dels vilken tjÀnst anvÀndaren valt att aktivera. Allt som skrivs pÄ ett digitalt papper med Anoto funktionalitet lagras i den digitala pennan och kan via en Bluetooth-försedd kommunikationsenhet skickas till enn mobiltelefon eller dator.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2