Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 02 maj 2001

Anoto gör digitala Parker-pennor

I dag blev det klart att C Technologies dotterbolag Anoto inleder ett samarbete med en av världens största penntillverkare - Sanford.
Bolagen ska utveckla pennor med Anotos teknik som bland annat gör det möjligt att skicka vanliga anteckningar som e-post eller SMS.
Sanford gör ett flertal traditionella pennor under varumärken som Parker och Expo. Och idag blev det klart att penntillverkaren tar steget in i den digitala världen tillsammans med svenska Anoto.
"Sanford är en av världens ledande penntillverkare och vi ser samarbetet som en stor fördel för båda företagen. Vår teknologi sprids samtidigt som Sanford får en naturlig koppling till den digital världen", säger Anotos vd Christer Fåhraeus i en kommentar.
Anotos teknik omvandlar vanliga anteckningar till digital information. Den bygger på ett speciellt mönster som trycks på papper, tillsammans med en digital penna som läser av positionen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-22 20:21 V9.3.2-1