Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 30 april 2001

Bredbandsbolaget chockhöjer priset

Bredbandsbolaget vill chockhöja priserna på bredbandsanslutningar från 200 till 350 kronor i månaden. Enligt tidningen Computer Sweden sitter bolaget i förhandlingar med storkunden HSB om prishöjningar.
Tidningen hänvisar till en mycket insatt källa som lämnat uppgifterna. Men Gunnar Sjögren, informationschef på Bredbandsbolaget, förnekar att bolaget vill höja priserna.
"I och med att vi har ändrat vår expansions- och investeringstakt får vi prioritera vissa orter och vänta med andra. Vi för förhandlingar med HSB för att försäkra oss om att vi följer de avtal som vi har tecknat och det är en stor och viktig process som vi är mitt inne i. Men några konkreta prisförhandlingar för vi inte för närvarande med HSB, säger han till tidningen.
Även HSB förnekar uppgifterna.
"Visserligen skulle jag inte bli förvånad om Bredbandsbolaget vill höja priset, men för närvarande förs inga sådana förhandlingar", säger Thomas Henriksson, vd på HSB IT-service som håller i avtalen med Bredbandsbolaget.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1