/
/

Generella frågor

Vilka är öppettiderna?
För besökare: 09:00-15:00
För utställare 08:30-15:00

Vart ska vi parkera?
Vi vill att TEC ska vara lättillgängligt och de flesta deltagare kommer med bil. Detta sätter ett högt tryck på parkeringsplatser. Vi har därför sett till att det finns tillräckligt med parkeringsplatser direkt framför huvudentrén till Saab Arena.

Hur fungerar det med lunch och fika?
Måltider under dagen såsom lättare frukost, lunch och fika ingår utan kostnad för både utställare och besökare. Behöver du specialkost, vänligen meddela oss det på så ser vi till att alternativ finns förberett.

Kostnadsfria måltider och dryck dukas alltid fram utspritt på expoområdet.

Hjälper ni till med hotellbokningar?
Vi bokar inga rum åt er om inte speciell överenskommelse gjorts. Dock samarbetar vi med hotell och bokningar kan göras till rabatterade priser genom att ni själva tar kontakt med dem. Här finns mer information.

Det har förekommit att våra kunder blir uppringda av tredjepartsaktörer som påstår sig kunna boka rum år er. Detta är i största mån en bluff. Se alltid till att boka direkt med hotellet.

Finns tillgång till Wi-Fi?
Ja Wi-Fi finns tillgängligt för samtliga deltagare, kontakta receptionen för mer information.

Finns garderob att tillgå?
Ja, obevakad garderob finns. Vi rekommenderar er dock att aldrig lämna några värdesaker där.

Hur går vi tillväga om vi vill hålla ett tekniskt föredrag?
Vi bjuder in företag att lämna tekniska presentationer. Skicka in ditt material (en sammanfattning/abstrakt om 100 – 150 ord) tillsammans med en kort talarbiografi till .

Materialet måste vara icke-kommersiellt och bör beskriva karaktär samt omfattning av den föreslagna presentationen. Sammanfattningen bör också innehålla följande: presentatörens kontaktuppgifter, eventuellt bild, jobbtitel, företagsnamn samt e-post.

Vi uppskattar att du är intresserad av att hålla en presentation, men vi kan tyvärr inte garantera en plats i programmet.

Besökare

Vad kostar det att besöka TEC?
Ert besök på TEC är kostnadsfritt. Men för att vi ska kunna upprätthålla en hög nivå av service och erbjuda måltider under dagen vill vi att ni registrerar er här.

Hur får jag ut mitt besökskort?
Registrera dig i förväg här. En QR-kod skickas sedan till dig som du får vid ankomst. Har du inte registrerat dig tidigare, görs det på plats istället.

Måste jag vara där hela dagen eller kan jag komma på bara ett par timmar?
Du är välkommen att besöka TEC när det passar dig bäst och stanna så länge du önskar. Är du intresserad av något av föredragen, kan du förstås planera din ankomst efter det.

Vad gör jag om jag får förhinder?
Skulle du få förhinder och ej kan närvara på mässan, ber vi er att meddela oss genom att skicka ett e-post till .

Utställare

Vad behöver vi, som utställare, ta med oss?
Ni får tillgång till en yta på 2 x 1,2 meter och vi tillhandahåller bord till samtliga utställare. Här finns mer information. Ni ansvarar för att ta med rollups, de produkter eller material ni vill visa upp.

Finns eluttag vid varje bord?
Ja. Varje bord är försett med ett eluttag. Vet ni redan nu att ni är i behov av fler eluttag, ta med extra grenuttag.

Vilka hålltider gäller?
Registreringen av utställare mellan kl. 16:00 – 18:00 dagen före expot. Ni får tillgång till er plats senast kl. 17:00. På TEC-dagen bör ni vara på plats kl 08:30. TEC öppnas för besökare kl 09:00 och stänger kl 15:00. För övriga hålltider under TEC-dagen, hänvisar vi till TEC-programmet samt foldern ni får på plats.

Hur går välkomstmiddagen till och var anmäler vi oss?
Vi arrangerar en kostnadsfri välkomstmiddag som brukar gå i temat BBQ kvällen innan TEC. Detta för att på ett informellt och trevligt sätt nätverka och ladda upp inför mässa dagen efter.

Vi skickar ut e-post i förväg till ert företags kontaktperson där vi önskar få information om vilka som kommer att deltaga från er under mässan samt middagen. Där kommer även information om tider och plats för middagen att nämnas. Ni kan också anmäla er till middagen genom att kontakta oss på .

Vart skickar jag mässmaterial?
Använd följande adress om du behöver skicka något mässmaterial i förväg:

Saab Arena
Gumpekullavägen 1
582 78 Linköping


Märk försändelsen med: "The Evertiq Conference". Materialet finns att hämtas ut i konferensreceptionen. Evertiq ansvarar inte för bortkommet eller förstört material.

Finns det någon QR-kod för besökarna?
Ja, QR-koden på badgerna innehåller följande data:
· Namn
· Företag
· E-post
Om du inte har någon QR-läsare rekommenderar vi Qrafter Pro för iOS, eller QR Droid Code Scanner för Android. Med dessa kan du enkelt samla in och skicka vidare dina inscannade kontakter från eventet.

Hur och var kan jag lämna feedback?
Vi tar tacksam emot feedback från dig. Strax efter mässan kommer vi att sända ut e-post till er kontaktperson med länk till en undersökning. Du kan också skicka e-post till .

Kontakt

Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09