/
/
/

Generella frågor

Vart ligger parkeringen?
Information om Parkering finns här.

Hur fungerar det med lunch och fika?
Måltider under dagen såsom lättare frukost, lunch och fika ingår utan kostnad för både utställare och besökare. Behöver du specialkost, vänligen meddela oss det på så ser vi till att alternativ finns förberett.

Måltider och dryck dukas alltid fram i TEC-området, på olika platser.

Hjälper ni till med hotellbokningar?
Vi bokar inga rum åt er om inte speciell överenskommelse gjorts. Dock samarbetar vi med Elite Hotel Ideon och bokningar kan göras till rabatterade priser genom att ni själva tar kontakt med dem.

Det har förekommit att våra kunder blir uppringda av tredjepartsaktörer som påstår sig kunna boka rum år er. Detta är i största mån en bluff. Se alltid till att boka direkt med hotellet.

Finns tillgång till Wi-Fi?
Ja Wi-Fi finns tillgängligt för samtliga deltagare. Fråga i konferencereceptionen för mer info.

Var finns garderoben?
Garderoben finns innanför entrén till vänster bakom konferncereceptionen.

Hur går vi tillväga om vi vill hålla ett tekniskt föredrag på TEC?
Evertiq bjuder in företag att lämna tekniska presentationer för kommande TEC. Skicka in ditt material (en sammanfattning/abstrakt om 100 – 150 ord) tillsammans med en kort talarbiografi till .

Materialet måste vara icke-kommersiellt och bör beskriva karaktär samt omfattning av den föreslagna presentationen. Sammanfattningen bör också innehålla följande: presentatörens kontaktuppgifter, eventuellt bild, jobbtitel, företagsnamn samt e-post.

Vi uppskattar att du är intresserad av att hålla en presentation, men vi kan tyvärr inte garantera en plats i programmet.

Besökare

Vad kostar det att besöka TEC?
Ert besök på TEC är kostnadsfritt. Men för att vi ska kunna upprätthålla en hög nivå av service och erbjuda måltider under dagen vill vi att ni registrerar er här.

Hur får jag ut mitt besökskort?
Det bästa sättet är att du registrerar dig i förväg här. Då har vi förberett ett besökskort till dig som du får när du kommer till konferencereceptionen vid ankomst. Har du inte registrerat dig tidigare, görs det på plats istället. Lämna över ditt visitkort så ordnar vi ett besökskort till dig.

Måste jag vara där hela dagen eller kan jag komma på bara ett par timmar?
Du är välkommen att besöka TEC när det passar dig bäst och stanna så länge du önskar. Är du intresserad av någon/några av föredragen på scenen, kan du förstås planera din ankomst efter det.

Vad gör jag om jag får förhinder?
Skulle du få förhinder och ej kan närvara ber vi er att meddela oss genom att e-posta till .

Utställare

Vad behöver vi, som utställare, ta med oss?
Ni får tillgång till en yta på 2 x 1,2 meter och vi tillhandahåller bord till samtliga utställare. Ni ansvarar för att ta med rollups, produkter eller material ni vill visa upp. Här finns mer information.

Finns dukar att tillgå?
Vita dukar finns på borden.

Finns eluttag vid varje bord?
Ja. Varje bord är försett med ett eluttag. Vet ni redan nu att ni är i behov av fler eluttag, ta med extra grenuttag.

Vilka hålltider gäller?
Registrering av utställare mellan kl. 16:00 – 18:00 dagen före eventet. Ni får tillgång till er plats senast kl. 16:00. Dagen för eventet bör ni vara på plats senast kl. 08:30. Besökarregistreringen öppnar då. Själva eventet startar kl 09:00. För hålltider i programmet under TEC-dagen hänvisar vi till TEC-programmet samt foldern ni får på plats.

Hur går välkomstmiddagen till och var anmäler vi oss?
Evertiq arrangerar en kostnadsfri välkomstmiddag som brukar gå i temat BBQ kvällen innan TEC. Detta för att på ett informellt och trevligt sätt lära känna varandra och kunna ladda upp för en lyckad mässa dagen efter. Middagen kommer att äga rum på Elite Hotel Ideon som ligger i närheten av Medicon Village.

Vi skickar ut e-post i god tid före eventet till ert företags kontaktperson där vi presenterar fler detaljer samt önskar få information om vilka som kommer att deltaga från er på middagen. Ni kan också anmäla er till middagen genom att kontakta oss på .

Vart skickar jag mässmaterial?
Använd följande adress om du behöver skicka något mässmaterial i förväg:

GODSMOTTAGNING
Medicon Village
Scheelevägen 8
Byggnad 402A
223 81 LUND


Märk försändelser till och från med: "Spira/Gabriella TEC Lund 2018". Materialet hämtas ut i konferensreceptionen. Evertiq ansvarar inte för bortkommet eller förstört material.

Finns det någon QR-kod för besökarna?
Ja, QR-koden på badgerna innehåller följande data:
· Namn
· Företag
· E-post
Om du inte har någon QR-läsare rekommenderar vi Qrafter Pro för iOS, eller QR Droid Code Scanner för Android. Med dessa kan du enkelt samla in och skicka vidare dina inscannade kontakter från eventet.

Hur och var kan jag lämna feedback?
Vi tar tacksam emot feedback från dig. Strax efter mässan kommer vi att sända ut e-post till er kontaktperson med länk till en undersökning. Du kan också skicka e-post till .

Kontakt

Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09
Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09