• /
  • /
  • /
  • /

Vägbeskrivning

Så, hur hittar du hit? Från Lunds Centralstation Med buss Det finns bussar – linje 1, 6 och 20 — som tar dig på en trevlig 10-15 minuters sightseeingtur genom Lund hela vägen till Medicon Village. Tidtabell och mer information här.
  • Linje 1 mot Östra Torn — hållplats Lund Sparta (+ en 4 minuters promenad till Medicon Village)
  • Linje 6 mot Östra Linero — hållplats Lund Sparta (+ en 4 minuters promenad till Medicon Village)
  • Linje 20 mot ESS — hållplats Lund Ole Römers väg (+ en 6 minuters promenad till Medicon Village)
Med taxi Resan till Medicon Village med taxi tar ca 10-12 minutes. Taxi Skåne: +46-40-330-330
Från Malmö-Sturup flygplats Med bil Du kan använda dig av Google Maps eller annan tjänst för att hitta till Medicon Village Lund. Med taxi Resan till Medicon Village med taxi tar ca 30 minuter. Taxi Skåne: +46-40-330-330
Från Köpenhamn Kastrup flygplats Med bil Du kan använda dig av Google Maps eller annan tjänst för att hitta till Medicon Village Lund. Med tåg Tågresan med Öresundståg från Köpenhamn Kastrup till Lunds centralstation tar ca 40-50 minuter. Då du korsar landsgränser kan du komma att behöva visa upp ditt pass, så se till att ha det tillgängligt. Från Lunds Centralstation, vänligen se ovan information.

Boende

Du väljer såklart helt själv vilket hotell du bor på, vi kan inte låtsas som att vi har koll på alla dina preferenser och behov. Men om du – som utställare, sponsor eller talare – vill komma och parta med oss så rekommenderar vi att du bokar Scandic Star Hotell. Det är ju där vi håller mingelmiddagen, vilket gör att du vid kvällens slut bara kan ta hissen upp till rummet. Perfekt! Du kan göra din reservation via länken och nedan bokningskod. Bokningskod: BTEL250919 Scandic Star Lund Glimmervägen 5, 224 78 Lund / Sweden Phone: +46(0)46-285 25 00 Email: Du kanske är en person som gillar sovmorgon? En sådan som alltid snoozar lite för länge tills det inte finns något annat alternativ än att kasta sig iväg direkt från sängen? I sådana fall tipsar vi om Elite Hotel Ideon. Hotellet ligger längre ned på gatan från Medicon Village, närmare Expon kommer du knappast! Elite Hotel Ideon Scheelevägen 27, 223 63 Lund/ Sweden Phone: +46(0)46-287 11 00

Parkering

Parkering är aldrig kul, men i detta fall är det väldigt enkelt - det beror helt på hur långt du kan och orkar gå. Kartan visar de parkeringar som är belägna närmast Expo Lund. Vi har placerat parkeringsvakter vid norra och södra ingången till Medicon Village samt längs Scheelevägen – de kan hjälpa dig om du har några som helst frågor om parkeringen. Den stora parkeringen norr om Medicon Village ligger ca 4 minuters lätt promenad bort. Följ bara skyltarna så hittar du lätt till stora entrén och oss! Parkeringsavgiften betalas via en app (det är 2019 och du är på väg till ett tech-Expo – det hade inte kunnat lösas på annat sätt). För mer information, klicka här (i dagsläget finnes informationen endast på svenska och tyska).

Plats

Medicon Village Scheelevägen 2 Lund
Vi kommer självklart att marknadsföra Expot – och i förlängningen er – i våra sociala medier. Denna typ av varumärkesbyggnad kanske inte är det första som poppar upp i skallen när du tänker på elektronikproduktion och den kommer kanske inte finnas kvar i hela din livstid men - den kommer definitivt att vara längre än om du gjorde allt själv. Lita på oss! Twittra, Facebooka och Instagramma ditt deltagande, Evertiq Expo Lund och oss, med hjälp av taggarna nedan.

#ExpoLUN — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

Evertiq kommenterar bluff-mejl

Evertiq tar avstånd från de fejkade e-postmeddelanden som hr cirkulerat den senaste tiden. Dessa mejl är inte anknutna till Evertiq på något sätt och återspeglar inte företagets etik.

Evertiq varken säljer, distribuerar eller köper besökare och deras kontaktuppgifter.

Om du har några frågor eller problem angående detta är du välkommen att kontakta oss på Evertiq.

Kontakt

Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Försäljning
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Expo Support
Zarah Fager
Programansvarig
Anke Schröter
+46 73 844 90 09