Allmänt

Vart kan jag boka hotellrum? Vi rekommenderar ett specifikt närbeläget hotel. Gå hit för mer information. Vi samarbetar inte med någon tredje part när det gäller hotellbokningar. Var kan jag parkera bilen? Mer information här. Finns det något kapprum? Ja, det finns kapprum. Vi rekommenderar att inte lämna värdefulla tillhörigheter där. Evertiq ansvarar ej för försvunna tillhörigheter. Finns Wi-Fi tillgängligt? Ja Vart kan jag lämna synpunkter gällande Expon? Alla deltagare kommer få en enkät efteråt. Fyll gärna i den så hjälper ni oss att leverera ett ännu bättre expo nästa år.. Jag vill hålla en presentation. Vem kontaktar jag för mer information? Skicka ett utdrag tillsammans med en kort beskrivning av presentatören till . Utdraget måste vara icke-kommersiellt och skall beskriva den föreslagna presentationen.

Besökare

Vart kan jag parkera bilen? Klicka här för mer information. Hur mycket kostar entrén till Expon? Att besöka Evertiq Expo är kostnadsfritt. Men eftersom det är en stor administativ apparat att arrangera så ber vi dig att registrera ditt deltagande. Med QR-koden du får i ditt bekräftelsemail kan du checka-in direkt när du hämtar ut din namnskylt. Jag är student och vill besöka. Är det OK? Studenter med elektronikintresse är välkomna efter 14:00. Måste jag stanna hela dagen? Planera ditt besök så att det passar in i din planering och att du hinner se de presentationer du är intresserad av. Jag måste tyvärr avboka mitt deltagande. Vad gör jag? Skicka ett epostmeddelande till Expo Support så avbokar vi dig.

Utställare

Vart kan jag parkera bilen? Klicka här för mer information. Vad är inkluderat i min utställningsyta? Klicka här för mer information. Hur ser tidsramen ut?

Hålltider - Dag 1, 19 September, 2023

  • 16:00-19:00 Registrering startar. Ni får tillträde till ert bord och kan påbörja förberedelserna inför morgondagens expo. Entré 1 finns öppen som utställarentré. Använd P-hus Focus i Gårda Affärscentrum. På plan 2 i p-huset finns en gångbro över till Svenska Mässan. Tag höger efter bron.
  • 18:30 Mingelmiddagen på restaurang Seasons i Gothia Towers startar. Buffén upphör kl 20:30.
  • Dryck fortsätter att serveras till kl 23:00.

Hålltider - Dag 1, 20 September, 2023

  • 08:30 Besökarregistreringen påbörjas. Ditt bord skall vara redo.
  • 09:00 Expot med konferensprogrammet startar. Information om programmet finns i programfoldern som delas ut på plats samt här.
  • 11:30 – 13:30 Utställarlunch serveras i utställarloungen.
  • 16:00 Expot stänger, rivning påbörjas.

Hur anmäler jag mig till mingelmiddagen? Gör en notering i registreringsformuläret eller skicka ett epostmeddelande till . Vad behöver jag ta med mig? Vi rekommenderar utställningsmaterial samt två 2 roll-ups. Hur gör jag för att skicka material i förväg? Använd följande adress för att skicka material: Svenska Mässan/Gothia Towers Att: EVERTIQ, E och D hallarna Företagsnamn och kontaktperson Bordsnummer Mässans gata 6 412 51 Göteborg Sverige Alla försändelser som behöver tas emot måste föranmälas senast fem dagar innan transporten. Mer information och giltig prislista finns här. Evertiq AB tar inte ansvar för hantering, kvarglömd, stulen, trasig eller borttappad utrustning, material eller egendom. Om Evertiq AB på grund av dessa blir betalningsansvarig eller på annat sätt ansvarig eller belastas, så blir ägaren eller nyttjaren av utrustningen, materialet eller egendomen skyldig att ersätta Evertiq AB för samtliga kostnader som kan uppstå med anknytning till utrustningen, materialet eller egendomen. Vilken information får jag när jag scannar QR-koden på namnskyltarna? QR-koden är laddad med följande information:
  • Namn
  • Företag
  • Epost-adress

Kontakt

Expo Support
Support Expo
Projektledare
Daniel Myrtenblad
+46(0)73 388 8440
Programansvarig
Jadwiga Zuraniewska
+31 6 8386 5649