Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons


Evertiqs innehĂ„ll kommer frĂ„n egen research och frĂ„n information som företag skickar till oss. Vi publicerar inte allt vi fĂ„r men vill gĂ€rna vara med pĂ„ er sĂ€ndlista för pressinfo. Är det intressant för vĂ„ra lĂ€sare sĂ„ blir det publicerat.

Snabba nyheter
VÄr redaktion bevakar stÀndigt material som skickas till .
Skicka ditt material dit eftersom en omvÀg över din kontaktperson pÄ Evertiq kan fördröja publiceringen.

Viktigt att veta
Det Àr redaktionen pÄ Evertiq som beslutar vad som publiceras. Tyngdpunkten ligger pÄ:
- MĂ€nniskor
- Marknad
- Teknologi

Eftersom vÄr mÄlsÀttning Àr att publicera korta och koncisa nyheter anpassar vi de texter som skickas till oss. Det Àr redaktionen som bedömer vad som Àr mest vÀsentligt ur vÄra lÀsares synvinkel.

Är du intresserad av att skriva en artikel och fĂ„ den publicerad hos oss?
Vi tar emot en rad olika artiklar och Ă€mnen. Gemensamt Ă€r att de ska inbjuda till samtal och utbyte av kunskaper. Debattartiklar, tekniska artiklar, ”white papers”, reflektioner och funderingar samlas hĂ€r.

Vad vi vill ha
- En artikel som Àr relevant för vÄra lÀsare och som Àr maximalt 1800 ord lÄng.
- GÀrna bilder eller grafik som illustrerar Àmnet, speciellt om innehÄllet Àr tekniskt. Maximalt 15 bilder kan bifogas och ska dÄ vara i jpg-format.
- Ett foto av författaren och en kort beskrivning av vem Du Àr.

VÀnligen notera att innehÄllet mÄste möta de sedvanliga journalistiska kraven pÄ saklighet. Ren reklam tillÄts inte. VÄra redaktörer har alltid sista ordet angÄende vilka artiklar som publiceras. Vill du diskutera en artikelidé gÄr det bra att kontakta oss för feedback.
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1