Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Nyhetsinnehåll på Evertiq

Evertiq är en oberoende nyhetsleverantör. Vår kärnverksamhet är att publicera de senaste nyheterna på ett snabbt och korrekt sätt. Inget inloggning, registrering eller prenumeration krävs för att läsa nyheterna och använda de tjänster vi tillhandahåller. Innehållet produceras till största delen genom forskning, intervjuer och nyhetstips. Pressmeddelanden är också en värdefull informationskälla för vår redaktion. Genom att lägga till i din e-postlista försäkrar du att vi inte missar några viktiga tillkännagivanden från dig eller ditt företag. Även om vi värdesätter – och läser – all information som skickas till oss, förbehåller vi oss rätten att bestämma vad som händer med innehållet på våra sidor. Dessutom är vårt mål att publicera korta och informativa nyheter som enkelt kan bläddras igenom "i farten". Därför kommer texter som skickas till oss att anpassas för att tillgodose våra läsares behov. Vad vi skulle vilja se:
  • En artikel om ett relevant ämne som inte är längre än 1'800 ord.
  • Bilder, foton eller diagram som ytterligare illustrerar ämnet. Max 10 objekt i jpg-format.
  • Ett fotografi av dig själv som kan beskäras till Evertiqs standardstorlek (738px / 300px).
  • Ditt namn / titel / position & företag.
Hur vi använder länkar till externa webbplatser Externa länkar som förekommer i artiklar på Evertiq-nätverket väljs ut och granskas innan artikelns publicering. Evertiq är dock inte ansvarig för innehållet på externa webbplatser. Detta beror på:
  • Evertiq är inte producenten av dessa webbplatser och kan inte underhålla/uppdatera dem.
  • Evertiq kan inte ändra innehållet.
  • Innehållet kan ändras utan Evertiqs vetskap.
Inkluderingen av en länk till en extern webbplats från Evertiq-nätverket bör inte uppfattas som ett godkännande av den webbplatsen eller webbplatsens ägare (eller deras produkter/tjänster). Vi väljer länkar som är redaktionellt relevanta för det innehåll de länkar från. Om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta vårt innehållsteam. Innehåll
Annons
Annons
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2