• /
 • /
 • /
 • /

Allmänt

Vart och hur kan jag boka hotell? Vi samarbetar med Scandic Star Hotell och har ordnat rum till rabatterade priser. Boka dessa via hotellets hemsida eller telefon. Klicka här för mer information. Vi samarbetar INTE med agenturer eller andra företag när det kommer till hotellbokningar. Finns det ett säkert ställe att förvara ytterkläder och bagage på? Ett kapprum finns direkt till vänster i entrén; bakom Evertiq Expos reception. Det finns även ett mindre antal låsbara skåp. Evertiq ansvarar inte för försvunna föremål. Finns Wi-Fi tillgängligt? Ja. Vart kan jag lämna synpunkter? Alla deltagare kommer få en enkät skickade till sig efteråt. Om du har synpunkter eller feedback så ber vi er att att fylla i den. Jag vill hålla en presentation! Hur går jag tillväga? Vill ni vara med som talare är ni välkomna att skicka in en kort presentation. Ämnet måste vara elektronikrelaterat och icke-kommersiellt. Skicka ditt material till .

Besökare

Vart kan jag parkera? Mer information här. Hur mycket kostar entrén? Att besöka Evertiq Expo är helt gratis! Men, eftersom det är en stor administativ apparat att arrangera så ber vi dig att registrera ditt deltagande här. QR-koden du får i ditt bekräftelsemail är din biljett till Evertiq Expo. Jag är student och vill besöka. Är det OK? Studenter med elektronikintresse är välkomna efter kl 14:00. Måste jag stanna hela dagen? Planera ditt besök så att du hinner med expot och att se de presentationer du är intresserad av. Jag måste tyvärr avboka mitt deltagande. Vad gör jag nu? Skicka ett mail till  så avbokar vi dig.

Utställare

Vart kan jag parkera? Följ instruktionerna nedan och Evertiq kommer att betala utställarnas parkeringsavgift:
 • Du kan lasta på och av utanför Evertiq Expo, Medicon Village byggnad 302/303. Se karta nedan.
 • Lämna ditt fordons registreringsnummer i Evertiq Expo's reception. Placera den biljett du får så synlig som möjligt i din bil.
 • Du kan nu parkera inom markerade P-platser inom hela Medicon Village området. Vi rekommenderar att ni använder de P-platser märkta med röda prickar i över delen på kartan nedan. Från dessa P-platser är det enklast att nå Evertiq Expo.
 • Parkeringsbiljetten är giltig under 25 november 2021 mellan 08:00-18:00.
 • Evertiq tar inget ansvar för felparkerade fordon.
 • Evertiq betalar enbart för sina utställares fordon.
Klicka på kartan nedan för större version. Vad ingår i utställningsytan? Klicka här för information om vad som ingår. Vad behöver jag ha med mig? Vi rekommenderar utställningsmaterial och 2 roll-ups. Din utställningsyta kommer att vara redo när du anländer. Jag vill att mitt bord ska vara utrustad med duk, går det att ordna? Alla bord kommer vara klädda i vita dukar när du anländer. Jag behöver ett eluttag till mitt bord, finns det? Alla bord är utrustade med ett vanligt eluttag. När kan jag börja förbereda min utställning? Utställarregistreringen och ytorna för uppbyggnad är öppen mellan 16:00 – 18:30 den 24 november och från 08:30 den 25 november 2021. När kan jag plocka ned min utställning? Nedplockning sker 25 november 2021 mellan 16:00-18:00. Mingelmiddagen, hur blir jag inbjuden? Alla utställare och talare är inbjudna till vår mingelmiddag. Notera detta när du registrerar dig eller skicka ett mail till  Jag önskar skicka mitt material i förväg Använd adressen nedan för allt material ni behöver skicka: GODSMOTTAGNING Medicon Village Scheelevägen 8 Byggnad 402A 223 81 LUND Alla paket, försändelser, pallar och brev - märkta med "Inspira/Gabriella Evertiq Expo" — hanteras via Medicons konferensreception. Evertiq tar inte ansvar för bortkommet eller skadat material. Tidigaste leveransdatum är 19 november 2021. Senast upphämtning för retur är 25 november 2021. Vilken typ av information får jag genom att scanna QR-koden på besökarnas badger? QR-koden är registrerad med följande information:
 • Namn
 • Företag
 • Epost-address

COVID-19 UPDATEDue to the current COVID-19 pandemic, Evertiq has taken precautionary measures and postponed all Expos to new dates. Evertiq is monitoring the situation closely.

Kontakt

Expo Support
Support Expo
Projektledare
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09