Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Sponsrat innehåll från Syntronic

Syntronic söker digitala hårdvarukonstruktörer!

Syntronic fortsätter att växa och söker nu dig som är digital hårdvarukonstruktör. Du kommer att jobba med bland annat förstudier, design, implementation, uppstart och verifiering av digitala kretskort. De digitala hårdvarukonstruktioner du bland annat kommer jobba med är baserade på ASICar och FPGAer och komplexa PCB med seriella och parallella höghastighetsbussar.
Arbetsuppgifter 

- Hårdvarukonstruktion för test och implementering
- Simulering av signalintegritet
- Designintegration och verifiering
- Specificera PCB layout
- Funktionell integration
- Supporta kundproblem och produktionsyieldproblem
- Hitta förbättringsmöjligheter och implementera dessa
- Följa designprocesser och dokumentera

Du kommer att arbeta och utvecklas i en internationell miljö tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor inom elektronik- och hårdvaruutveckling. Du kommer arbeta i framkanten av digital hårdvarukonstruktion med optimering av produkter för prestanda, kvalitet och kostnad.

Du kommer att vara anställd på hos Syntronic i Kista och kommer framförallt jobba på plats hos kund i Stockholmsregionen men även i inhouseprojekt.

Vem är du?

- Högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande kunskap
- Goda kunskaper i engelska och svenska
- Flera års erfarenhet av digital hårdvarukonstruktion
- Jobbat med Cadence Concept och Allegro
- Mycket erfarenhet av labbutrustning
- Erfarenhet från testning och mätning av seriella och parallella höghastighetsbussar

Du bör även ha kunskap om EMC, så väl teori som konstruktion och mätningar, och testautomation med skriptspråk (Python, TCL, etc.).

Personliga egenskaper

Som digital hårdvarukonstruktör hos oss är det viktigt att du arbetar med engagemang och driv och att du är utåtriktad och kreativ. Tillsammans med dina kollegor förväntas du leverera riktigt häftiga lösningar och driva kontinuerliga förbättringar av produkter och processer.
Du ska vid behov kunna driva ditt arbete självständigt och samtidigt ta del av kunskap från dina kollegor.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1000 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss, därför får du tillgång till friskvårdsbidrag, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Ansök via: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/23153-syntronic-ab-stockholm-digital-hrdvarukonstruktor/tracking/10

Vi går igenom ansökningarna löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare.

Kontaktperson

Har du några frågor så är du välkommen att ringa Victor Jansson på 010 – 171 10 07 eller skicka ett mail till
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-21 21:45 V11.9.9-2