Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Sponsrat innehÄll frÄn Brady Corp

Komplett och helautomatiserad spÄrbarhetsetikettering

UpptÀck vÄr kompletta och tillförlitliga etiketteringslösning för kretskort som ger möjlighet att automatisera spÄrbarheten och samla in smarta tillverkningsdata frÄn produktionslinjer för ytmonterade komponenter.
SpÄra alla kretskort

VÄr kompletta spÄrbarhetslösning kan koppla ihop alla kretskort i produktionen med en Smart Factory-konfigurering. Med vÄr lösning kan data samlas in frÄn kretskorten, och sedan skickas till tillverkningssystemet och till andra maskiner och produktionscykler, eller till leverantörskedjan bÄde upp- och nedströms.

UpptÀck varje del av vÄr kompletta spÄrbarhetslösning i detalj. Skaffa broschyren!


Tillförlitliga etiketter

VÄr serie med tillförlitliga etiketter för kretskort Àr utformad för automatisk applicering och kan hÄlla 2D-koder och streckkoder lÀsbara under sÄdana förhÄllanden som rÄder vid kretskortstillverkning, sÄ att de kan avlÀsas av skannar genom hela produktionsprocessen.‱ Skriv ut och applicera etiketter: polyimidetiketter som har designats för att sitta pĂ„ plats och förbli lĂ€sliga i temperaturer pĂ„ upp till 300 °C, eller nĂ€r de utsĂ€tts för typiska kretskortskemikalier och rengöringsprocesser.

‱ Kan lasergraveras: designade för att klara en kretskortstillverkningsprocess och öka kontrasten hos lasermĂ€rkningar sĂ„ att de blir enklare att lĂ€sa av i skanningssystem.

‱ Maskeringsfilm: designad för att skydda kretskort under tillverkningsprocesserna, inklusive vĂ„glödning och varmluftsutjĂ€mning. Maskeringsfilmen kan avlĂ€gsnas utan rester.

Testa vÄra tillförlitliga etiketter i din företagsmiljö och se hur de fungerar. BestÀll prover!
Automatisering

En helautomatiserad lösning för etikettering av kretskort kan underlÀtta spÄrbarhet och göra det möjligt att analysera data frÄn tillverkningen utan mÀnsklig inblandning. Vi erbjuder flera olika automatiseringslösningar beroende pÄ vilka behov som föreligger:
‱ Utskrifts- och appliceringssystemet BSP61: ger konsekventa utskrifter i linan, exakt positionering och applicering av etiketter i nĂ€stan alla tillverkningstillĂ€mpningar.
‱ Etikettmataren ALF14: ger en effektiv automatiserad etikettmatning, Ă€r snabb, effektiv och enkel att anvĂ€nda och kan implementeras var som helst lĂ€ngs med produktionslinjen.
‱ Industriell etikettskrivare BradyPrinter i7100: ger hĂ„llbara och mycket exakta etikettutskrifter för verksamhetskritiska utmaningar i form av identifiering av stora volymer.
‱ Skannrar: med bĂ€rbara eller inbyggda skannrar kan spĂ„rbarhetssystemen utvecklas utöver kraven i leveranskedjan och generera data som kan analyseras för att ta fram verksamhetsexempel för produktionsoptimering.

FÄ praktisk erfarenhet av vÄra system och upplev hur automatiserad spÄrbarhet kan optimera företagets verksamhet. FÄ en demonstration!
BRADY AB
Box 7007, SE-164 07 Kista
Telefon: 08 - 590 057 30
Mailadress: cssweden@bradycorp.com
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2