Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Sponsrat innehåll från RODAN Technologies

RODAN Technologies - Fischer Connectors distributör Sverige

I över 60 år har Fischer Connectors varit den ledande tillverkaren av cirkulära kvalitetskontakter som är kända för sin tillförlitlighet, precision och motstånd mot krävande och hårda miljöer.
Som Fischer distributör i Sverige och Danmark erbjuder vårt erfarna team specifik kunskap av Fischer Connectors produkter och anslutningslösningar. RODAN Technologies erbjuder också: • Egen produktion av kund designat kabelkablage med övergjutna avlastningar. • Erfarenhet som mer än 25 år som distributör för Fischer Connectors i Danmark. • Teknisk- och kund-support på svenska. Vem är vi RODAN Technologies är en av Nordens ledande leverantörer av Interconnect lösningar. Vi har specialiserat oss på produktion av kund designat kabelkablage med övergjutna avlastningar. Vi har produktion i respektive Danmark och Litauen. Vi har kapaciteten att producera stora partier, men vår specialitet ligger inom små till mellanstora produktioner, där det finns behov för snabb omställning.
Mer än 35 års erfarenhet
av innovativa samman-
kopplingslösningar.


Vi exporterar till mer än 20
länder inom kablage.AAA-rating säkerställer
framtida affärsrelationer
som baseras på en säker
och tillförlitlig grund.
Kabel och Kablage Oavsett vilket kontaktdon du specificerar för ditt kablage, så kan vi anpassa och tillverka en kabel, som helt uppfyller dina krav till ett färdigt kablage. Se mer
Gjutna lösningar Vi erbjuder både hög- och lågtrycksgjutningar. En gjuten lösning säkrar kopplingarna och förlänger produktens livstid. Vi erbjuder kundanpassade lösningar för PCB, sensorer och kontaktdon, skydd för industriell elektronik och mycket mera. Se mer
RODAN har en mycket erfaren och certifierad IPC / WHMA-A-620B-personal, som säkerställer att våra produkter tillverkas enligt IPC-standarden för att uppnå en fortsatt hög produktionsnivå.
Fischer Freedom™ har utökats med 9 nya unika varianter
De nya funktionerna, nya konfigurationer, nya material och nya aktiva enheter, kommersiellt tillgängliga från september 2019. Kontakt os för mera information.
Easy matingEasy cleaningEasy integration
No key code: 360° mating freedom & optimized cable management

Blind-mate, non-magnetic ball locking with variable force
Membrane-sealed contacts, fully cleanable (plug and receptacle)

IP68 sealed to -20m/24h
Low profile, right-angled plug

Wearable integration OR panel mounted (receptacle), easy cable assembly OR direct integration into device (plug)
Se mer www.rodantech.se
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2020-02-14 17:09 V17.4.0-1