Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Sponsrat innehåll från Delta Nordic AB

DeltaNordic nu godkända för certifiering av produkter för Nordamerika

DeltaNordic har ackrediterats att i egen regi utföra certifiering av produkter för export till Nordamerika. Det innebär att företaget kommer att kunna erbjuda sina kunder certifiering och UL-märkning av produkter som exporteras till USA och Kanada. Det gäller såväl massproducerade som specialtillverkade unika produkter. DeltaNordic levererar idag avancerade elektriska och elektroniska system till kunder över hela världen och däribland Nordamerika. Företaget har produktion i Sverige och Kina . Bland uppdragsgivarna finns Epiroc, Husqvarna, BAE Systems, MacGregor Cranes med flera.

Flexibel process

DeltaNordic har även tidigare hanterat certifiering mot Nordamerika. Men eftersom både testningen och certifieringen nu kan ske in house blir hela processen både enklare och snabbare. - Det gör att vi kan vara mycket mer flexibla, säger Lars Bäckström, KAM och Sales Engineer på DeltaNordic. Vi behöver inte involvera tredje part vilket oftast tar tid. Även produktvård och ändringsprocesser blir så otroligt mycket enklare. I och med egencertifieringen ökar vi också kompetensen i företaget.

Det ska vara enkelt för kunderna

DeltaNordic hjälper kunderna genom alla krångliga moment i produktionen. Från att hitta de rätta komponenterna till dokumentation och hantering av verifiering och certifiering av varje ingående komponent. Med över 20 års erfarenhet av certifieringsprocesser administrerar företaget regelmässigt UL/CSA och CE-certifieringar för kunders räkning. DeltaNordic är även rådgivande när det gäller RoHS, RoHS2 (Kina) och REACH/SVHC. Företaget erbjuder sedan några år tillbaka även BoM-analys som en särskild tjänst. Bland annat för att säkra tillgängligheten av ingående material och säkerställa att dessa uppfyller miljökraven.

Frihandelsavtal med Kanada

Genom att EU tecknat ett av tidernas mest omfattande frihandelsavtal (CETA) med Kanada underlättas exporten ytterligare av att tullarna försvinner på många produkter. När även certifieringen kan göras in house går exporten till Kanada numera extra smidigt. Läs mer på www.deltanordicgroup.se
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2020-02-14 17:09 V17.4.0-2