Annons
Annons
Annons
Annons
Sponsrat innehåll från Evertiq New Media AB
WISTA Management GmbH - www.adlershof.de

Evertiq fäster blicken på Berlin för nästa Expo

Evertiq Expo breder ut sig och expanderar nu till Tyskland. Vi kommer nu att öppna dörrarna för utställare och besökare vid vårt nya expo vid Science and Technology Park Berlin Adlershof den 11 februari 2021.
”Tyskland är den största och viktigaste ekonomin i Europa och ett stort antal av våra annonskunder är baserade i Tyskland. Dessutom är cirka 20 procent av alla användare av vår nyhetstjänst från DACH-regionen. Vi är mycket stolta över den tillväxt som vi har upplevt här, ett tecken på det förtroende som vi har fått,” säger Irma Björsell, vd för Evertiq New Media AB. Flera hundra företag kallar teknologiparken i Adlershof sitt hem, och majoriteten av dessa har en koppling till elektronikindustrin. Efter Tysklands återförening 1990 beslutade senaten i Berlin att Adlershof skulle bli en plats för vetenskap och företagande. Och ett utvecklings- och vetenskapscentrum växte fram. Idag består Adlershof av fem teknikcentra som fokuserar på:
  • Fotonik / Optik
  • Mikrosystem / Material
  • Förnybar energi / solceller
  • Bioteknik / Miljö
  • IT / Media
Centrerna tillhandahåller en etablerad infrastruktur, deras chefer är inblandade i specialiserade nätverk, knyter kontakter samt stödjer samarbete och deltar i branschevenemang och mässor. ”Vi tror att Berlin kommer att vara en framtidsplats för elektronikindustrin under de närmaste åren. Tesla annonserade nyligen planerna för en batterifabrik och många leverantörer och tillverkare är redan etablerade i Berlin/Brandenburg-regionen. När det gäller gränsöverskridande samarbete är Polen och landets väletablerade elektroniktillverkare bara ett stenkast bort,” säger Björsell och fortsätter, ”Dessutom huserar Science and Technology Park Adlershof ett antal inkubatorer, vilket är en indikation för en blomstrande startup-community och en pulserande framtid för tech-startups.” Förutom de fem tidigare nämnda teknikcentra finns även tre forskningscentra och tio icke universitetsanslutna forskningsorganisationer inom vetenskaps- och teknologiparken:
  • WISTA Business Inkubator
  • A² Accelerator Berlin
  • Gründerhaus för Humboldtians
  • BAM (analytisk kemi, referensmaterial), BTU (luftkemi), DLR (planetarisk forskning, transportsystem, optiska sensorer), FBH (högfrekvensteknik), HZB (material, energi), IKZ (kristalltillväxt), ISAS (analytiska vetenskaper), MBI (icke-linjär optik, kortpulsspektroskopi) och PTB (fotonradiometri)
3D-tv, supereffektiva solceller, trafikfria motorvägar, högupplösta marskameror, energisparande ljuskällor, rent kisel ner till den sista atomen… det här är ett axplock av det som 1’700 människor undersöker och jobbar med vid Adlershof. Kontakta Evertiqs säljteam (sales@evertiq.com) för att säkra din plats som utställare vid expot. Utställarmiddagen vid Forum Adlershof – inrymt i luftfartspionjären Hans Grades tidigare verkstad – kommer att erbjuda möjligheter till att nätverka med andra yrkesverksamma inom elektronikindustrin. Besökare vid Evertiq Expo Berlin kommer att ha chansen att prata med potentiella leverantörer, delta i diskussioner med industrikollegor samt lyssna på intressanta presentationer. Som ett exempel har vi bjudit in COGD (Component Obsolescence Group Deutschland) e.V. att prata om inkuranshantering. Gruppen syftar till att minimera konsekvenserna av otillgänglighet av komponenter. Berlin Event Page
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2020-07-22 14:06 V18.7.4-1