Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Sponsrat innehåll från Recab
-

Recab - Experter inom robust försvarsteknik

Recab och nVent SCHROFFs möter kundernas olika utmaningar. I allt större utsträckning är kraven kortare designcykler med färre resurser och samtidigt säkerställa införandet av certifierade produkter som tål tuffa miljöer. Utöver dessa utmaningar förväntas kunder kunna möta mekaniska och termiska krav med produkter som stöds av SWaP designkompetens.
Behovet av förenklade tillverkningskedjor och tillverkare som erbjuder bred COTS och tjänster samlat för att kunna möta kraven för alla slags applikationer. I många år har Recab och nVent SCHROFF samarbetat för att kunna erbjuda det bästa helhetslösningarna. Recab + nVent SCHROFF erbjuder innovativa designlösningar inom verksamhetskritiska områden. Tillsammans utgör de en stark grupp av experter inom robust försvarsteknik med ett brett utbud av COTS produkter, som möjliggör SWaP optimerade lösningar och samtidigt kunna göra de för kunden så viktiga förändringarna för just den här produkten. Två exempel på dessa typer av lösningar finner du nedan: Recab Robust recorder Denna applikation började som ett vanligt 3U CompactPCI projekt. Väl på plats önskade kunden MIL kontakter på fronten och ett mer tåligt chassi. Recab tog då fram en lösning tillsammans med nVent-SCHROFF med standard cPCI innehåll i en tålig låda med MIL 38999 don. Med löstagbara SSD och några extra kortplatser blev detta en lösning som kan utrustas för olika projekt. Ex.
 • CAN bus
 • 1553 bus
 • Arinc 429
Skräddarsydda Hyperconverged Infrastructure (HCI) lösningar Recab erbjuder tillsammans med nVent SCHROFF skräddarsydda HCI-lösningar för kunder som vill driva IT-effektivitet genom hela sin verksamhet. Ett specialområde är att erbjuda support till kunder som arbetar i miljöer som kräver robusta hårdvaror, som försvars och flygindustrin. Det är områden där datateknik inte bara måste vara hyper-ansluten utan även möta tuffa certifieringsstandars och vara tåliga mot bland annat EMC stötar, vibrationer och breda temperaturområden. Denna typ av applikationer har en hög komplexitet och skulle förr ha krävt många olika funktioner, där var och en krävde en individuell hårdvaruenhet. IT infrastruktur och dess industrier har kommit en lång väg. Nu kan Recab erbjuda robust och motståndskraftig hårdvara från de bästa leverantörerna i världen, som nVent SCHROFF med enkelhet och skalbarhet i klassens bästa HCI teknologi.
 • Kundanpassat system från Recab och nVent-Schroff i 19” rackmontering med endast 300 mm byggdjup.
 • Virtualliserad och VMware certifierad molnserver för inbyggda försvars-applikationer distribuerade i militärfartyg.
 • Robust teknik baserat på 3U OpenVPX COTS.
 • Intelligent och tyst 2U fläktlösning med kontroll och övervakning via IPMI och Ethernet.
 • Skalbart system med upp till; o 5 x 16 Core Intel Xeon D o 5 x Coprocessors @ PCIe x16 o GPU:Nvidia Tesla P6 or Quadro RTX5000 o FPGA: Xilinx Kintex-7
 • Switchat bakplan med 10G och 40G Ethernet
 • Skalbar plattform med många användningsområden – databehandling, switching, Gpgpu och FPGA processing
 • Redundant kraft, välj mellan AC eller DC version.
 • Product Lifetime Management ( PLM ) optimerad design.
Sen 1996 har Recab kommit att bli kända för att tillhandhålla produkter och tjänster för sensorer, övervakning, industriell datakommunikation och inbyggda datorsystem för utmanande applikationer. Recab utmärker sig inom försvars- och flygindustrin genom designkompetens gällande bakplan, PCB design och övergripande systemdesign som kommit till att bli en industristandard. Recabs många år inom militär och flygindustrin har gett djup kunskap som kombinerat med robust testning och certifiering samt deras goda rykte som specialister inom inbyggda system har lagt grunden till det nya fördjupade samarbetet med nVent SCHROFF. Alla i branchen känner igen namnet Schroff tillsammans med tidigare ägaren Pentair. För två år sedan skapades nVent SCROFF som är ett expertföretag inom elektronikskydd och mekanik. Med över femtio års erfarenhet av innovativ design för utmanande krav på storlek, vikt och effekt (SWaP) finner man stolthet i att ta fram robusta lösningar skyddade för chock, vibration eller värme. nVents expertis inom termisk analys ger produkterna överlägsen värmeprestanda. Läs mer om Recabs affärsområde Embedded Computer System

Annons
Visa fler nyheter
2021-07-15 08:57 V18.20.2-1