Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Sponsrat innehåll från Nordes EMS
https://www.nordesems.com/sv/

Vi bygger förtroende och levererar resultat: Nordes EMS på skandinaviska marknader

Nordes EMS är en av de största kontraktstillverkarna av elektronik i Centraleuropa och erbjuder heltäckande lösningar till kunder från ekonomins olika sektorer. Företagets huvudkontor, huvudkontor och all produktion och designverksamhet finns i Wrocław, i sydvästra Polen. Våren 2023 öppnades ett kundtjänstkontor i Köpenhamn för ge stöd och betjäna kunder nordiska kunder mer effektivt.

Avancerad teknik och många års erfarenhet

Tack vare avancerad teknik och många års erfarenhet inom elektroniksektorn, investeringar i moderna maskiner, erbjuder Nordes ett brett utbud av tjänster som inkluderar bland annat:

  1. Kontrakt för elektronikproduktion med service   Box Building  : från enkla komponenter till avancerade elektroniska enheter. Kunder kan lita på Nordes EMS som en partner för snabb om tillförlitlig genomföring av idéer för lansering på målmarknaden.
  2. Elektronisk kretsdesign och FoU-stöd: Företaget erbjuder elektroniska kretsdesigntjänster, vilket är ett viktigt element i utvecklingen av nya elektroniska produkter. Nordes EMS ingenjörsteam har ett nära samarbete med kunderna för att skapa elektronik som uppfyller deras specifika krav och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.
  3.  PCB-installation (PCB-installation):   Med avancerad utrustning och anläggningar för PCB-installering, samt strategiska investeringar i ny teknik, stöder företaget både SMT (ytmontering) och THT (trough-hole-teknik), vilket möjliggör tillverkning av en mängd olika elektroniska kretsar och prototyper. Tillverkningsavdelningen är anpassad till både mass- och nischtillverkning samt en dedikerad linje som skapar enskilda beställningar.
  4. Produkttestning: Att säkerställa produktkvalitet och tillförlitlighet är en prioritet för Nordes EMS. Företaget utför ett brett utbud av tester vilket inkluderar funktionstester, prestandatester, vibrationstester, temperaturtester med mera, för att säkerställa att produkterna uppfyller kundernas förväntningar.
  5. Omfattande hantering av leveranskedjan: vilket innebär att företaget inte bara producerar elektronik, utan hanterar också leverans av material, lagring och distribution av färdiga produkter. Detta hjälper kunderna att optimera sina logistikprocesser och minska kostnaderna.
Source Nordes: Teknikpark

Med detta omfattande arbetssätt gör företaget det möjligt för kunderna att fokusera på innovation och utveckling av sina egna produkter, medan Nordes EMS hanterar tillverkning av och leverans av elektronik på högsta nivå av både service och kvalitet. Detta gör företaget inte bara till en leverantör, utan också en strategisk partner för kunder som söker en pålitlig leverantör av elektroniska tjänster.

Företaget erbjuder sina kontraktselektronikmonteringstjänster (#EMS) för många olika branscher, såsom: transport, telekommunikation, luftfart, jordbruk, energi och energihanteringssystem, samt industriell och allmännyttig automatisering. En viktig utvecklingsmarknad för Nordes är medicinsk teknik och tillverkning av specialutrustning för medicin- och skönhetsindustrin. 

Nordes uppdrag är att tillhandahålla en heltäckande tjänst inom EMS-tjänster som överträffar branschstandarder. Därför kan kunder som väljer företagets tjänster räkna med ett partnerskap som hjälper dem att lyckas och uppnå sina affärsmål.

- Stilen på vårt förfarande är oerhört noggrant genomtänkt. Vårt huvudmål är att avlasta våra kunder genom att ta över de svåraste uppgifterna och ta ansvar för de uppgifter och projekt som anförtrotts oss. Vår strategi bygger på att bygga partnerskap och utveckla förtroende, vilket gör det möjligt för våra kunder att förstå att de har fullt stöd i produktutvecklingsprocessens samtliga skeden, från prissättning till teknisk support och omfattande expertis även inom logistik. Detta betonas av Kim Engmark som är Country Manager Danmark. Vår prioritet är att underlätta kundernas arbete genom att engagera oss i  projektets mest krävande aspekter och ge dem fullt stöd vilket tilläggs av Kim Engmark.

Source Nordes: Teknikpark

Expansion till utländska marknader särskilt den nordiska marknaden

Nordes EMS har under många år strävat efter att expandera till utländska marknader, med särskild tonvikt på nordiska marknaden. Företaget har redan nöjda kunder i Danmark och Sverige och fortsätter därmed sitt uppdrag att utveckla samarbetet med partners från Norden.

- Vi upprätthåller och vårdar våra handelsförbindelser med partners från Danmark och Sverige, vilket innebär ömsesidigt förtroende och fördelar för båda parter. Vi försöker övertyga andra intresserade företag från Finland. Våra nordiska partners värdesätter oss för kvaliteten och tillförlitligheten i våra tjänster och ett ärligt arbetssätt – säger Bartosz Barganski, som är chef ör internationell försäljning. – Vår fördel är också operativ flexibilitet i att driva och hantera projekt. Vi kan anpassa oss till olika krav och specifikationer i ordern, vilket gör att vi kan erbjuda lösningar skräddarsydda för kundernas specifika behov, och därmed är denna metod vårt mervärde i samarbete med företag från Sverige och Danmark. Kunder gillar verkligen denna flexibilitet, tillägger Bartosz Barganski.

Norden är en region med stor potential för elektronikutveckling och innovation, varför företaget betonar sin närvaro på dessa marknader genom att aktivt delta i evenemang relaterade till elektronik. Den 14 november visas Nordes EMS på Elmia Subcontractor 2023 mässan i Jönköping. Bolagets monter kommer att vara placerad i hall B med plats B08:98. Det blir ett bra tillfälle för mingel och för att träffa företagets representanter.

- Nordes EMS deltar aktivt i utvecklingen av kundrelationer på den nordiska marknaden. Vårt team är regelbundet närvarande vid kundmöten och viktiga branschhändelser i både Danmark och Sverige, vilket gör att vi kan bättre förstå deras behov och anpassa våra tjänster till de specifika kraven på dessa marknader, säger Anna Zurek-Kasiewicz, marknadschef. – Dessutom försöker vi organisera workshops och möten för att kontrollera vår kvalitet direkt i vår teknikpark som är belägen i Wroclaw, Polen. Kunderna uppskattar dessa besök mycket, eftersom de kan övertyga sig på plats, på vår anläggning, om vår produktionskapacitet och efterlevnad av fullständiga kvalitetsstandarder, tillägger Anna Zurek-Kasiewicz.

Source Nordes: Teknikpark

Att expandera till de nordiska marknaderna är en viktig del av bolagets utvecklingsstrategi. Investeringarna i utvecklingen av företaget, avancerad teknik och erfarenhet bidrar till stöd för projekt av olika storlek, i denna del av Europa, av Nordes-teamet. Bolaget är redo att bli en långsiktig partner för företag från Skandinavien och fortsätta att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet inom entreprenadelektronik och design.

Länkar för mer information:

https://www.nordesems.com/sv/

https://www.linkedin.com/company/nordesems

Annons
Annons
2024-05-08 12:45 V22.4.44-2
Annons
Annons