Annons
Annons
Mönsterkort | 14 augusti 2006

TongaTonga - Lars Blombergs nya projekt

Lars Blomberg som efter 40 år nu klivit ur den svenska mönsterkortstillverkaren Elektrotryck som ägare, står nu på egna ben med ett nystartat bolag.
I sitt nya bolag, TongaTonga, kommer Lars Blomberg att bedriva konsultverksamhet inom mönsterkortsteknik och inom rederi- och dykverksamhet. Det var bara för några veckor sedan det stod klart att Lars Blomberg klivit ur som ägare i den numera konkursade mönsterkortsleverantören Elektrotryck men redan är Lars Blomberg igång med sitt företag där hans kunder får användning av hans 40-åriga mönsterkortskompetens.

"Jag har inte gått ut med någonting ännu men redan är det folk som har ringt", säger Lars Blomberg till evertiq.

Lars Blomberg är just nu i samarbete med ett antal mönsterkortsleverantörer i branschen, däribland ett tradingföretag som vill utnyttja hans kompetens. Även Uppsala Universitet har varit i kontakt med Lars Blomberg för deltagande i ett mönsterkortsprojekt.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1