Annons
Annons
Komponenter | 18 augusti 2006

Danionics får order på 6 miljoner batterier

Danionics får en jätteorder på batterier för Bluetooth-applikationer. Danionics planerar nu att öppna en utvecklingsenhet i Danmark.
Batteritillverkaren Danionics Asia, som ägs till 50 procent av danska Danionics och till 50 procent av GP Batteries, har fått en order på 6 miljoner batterier som ska användas i Bluetooth-applikationer.

Batterierna ska levereras under nästa år. Ordern kommer att uppta cirka 40-50 procent av Danionic Asias produktion vid fabriken i Shenzhen, Kina, där 250 personer arbetar. Vilket företag som har lagt ordern är hemligt.

Danionics har inte längre någon produktion kvar i Danmark. All forskning och utveckling sker i dagsläget i Kina. Men på grund av uppsvinget planerar Danionics att på sikt åter igen öppna en utvecklingsavdelning i Danmark.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1