Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 21 augusti 2006

Axis får order i latinamerika

Axis Communications meddelar idag att TELMEX genom Prodigy, en latinamerikansk Internetleverantör, erbjuder sina kunder Axis nÀtverkskameror för övervakning av bostÀder och mindre företag.
Axis nÀtverkskameror ingÄr i TELMEX tjÀnst Prodigy Cam, som innebÀr att bredbandskunder erbjuds övervakning av hem och kontor frÄn var som helst i vÀrlden via Internet. Inledningsvis har Axis nÀtverkskameror sÄlts för cirka 440 000 USD till anvÀndare i Mexiko.

Till skillnad frÄn webbkameror Àr Axis nÀtverkskameror direktanslutna till ett nÀtverk och innehÄller inbyggda webbservrar och operativsystem som kan överföra bilder via Internet i realtid. De Àr kompatibla med sÄvÀl trÄdbundna som trÄdlösa nÀtverk.

– Allt eftersom kamerorna utvecklas öppnas nya möjligheter för övervakning via Internet för privatpersoner och smĂ„ företag. TELMEX har uppmĂ€rksammat trenden och möter kundernas efterfrĂ„gan med Prodigy Cam-tjĂ€nsten genom att sĂ€lja Axis nĂ€tverksvideoprodukter, sĂ€ger Ray Mauritsson, verkstĂ€llande direktör Axis Communications.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1