Annons
Annons
Elektronikproduktion | 21 augusti 2006

Axis får order i latinamerika

Axis Communications meddelar idag att TELMEX genom Prodigy, en latinamerikansk Internetleverantör, erbjuder sina kunder Axis nätverkskameror för övervakning av bostäder och mindre företag.
Axis nätverkskameror ingår i TELMEX tjänst Prodigy Cam, som innebär att bredbandskunder erbjuds övervakning av hem och kontor från var som helst i världen via Internet. Inledningsvis har Axis nätverkskameror sålts för cirka 440 000 USD till användare i Mexiko.

Till skillnad från webbkameror är Axis nätverkskameror direktanslutna till ett nätverk och innehåller inbyggda webbservrar och operativsystem som kan överföra bilder via Internet i realtid. De är kompatibla med såväl trådbundna som trådlösa nätverk.

– Allt eftersom kamerorna utvecklas öppnas nya möjligheter för övervakning via Internet för privatpersoner och små företag. TELMEX har uppmärksammat trenden och möter kundernas efterfrågan med Prodigy Cam-tjänsten genom att sälja Axis nätverksvideoprodukter, säger Ray Mauritsson, verkställande direktör Axis Communications.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1