Annons
Annons
Komponenter | 21 augusti 2006

Vicor utser Andy Gales<br>till vice försäljningsdirektör

Vicor en leverantör av kraftaggregat berättar att man befordrat Andy Gales till den nytillsatta tjänsten Vice President, International Sales.
Gales kommer att vara ansvarig för alla kommersiella aktivitet i Europa, Afrika, Mellersta Östern och Fjärran Östern. Gales kommer att arbeta från Vicors kontor i Storbritannien. Gales kommer att fortsätta se till att Vicors internationella försäljning ökar i samarbete med företagets nät av ”design-in”-distributörer. Gales rapporterar direkt till VD för Vicors Brick-division, Barry Kelleher.
Gales har tidigare i 13 år arbetat som seniormedlem i Vicors internationella team och fått allt större områden att vara ansvarig för. Han har under 30 år i branschen skaffat sig mycket stor erfarenhet av den internationella elektronikindustrin. Gales är utbildad till elektronikingenjör och arbetade för distributören Acal i Storbritannien innan han började hos Vicor.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2