Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 28 augusti 2006

Semcon i samarbete med tyska ESG

Semcon stÀrker sin nÀrvaro i Tyskland och tecknar ett samarbetsavtal med det tyska företaget ESG Elektroniksystem und Logistik GmbH.
Det Àr Semcons affÀrsomrÄde Informatic som i nÀra samarbete med ESG ska leverera produkter och tjÀnster avseende eftermarknadsinformation till General Motors.

General Motors, och andra fordonstillverkare, vill i allt större utstrÀckning anvÀnda ett fÄtal leverantörer av eftermarknadsinformation för alla sina marknader och plattformar.
– Det innebĂ€r vi mĂ„ste finnas dĂ€r vĂ„ra kunders utvecklingscentra finns och att vi har kapacitet för att hantera de produktionsvolymer som framtagning av eftermarknadsinformation till hela fordonsplattformar innebĂ€r, sĂ€ger Johan Ekener, vice VD Semcon Informatic.
DÀrför kommer Semcon och ESG att samarbeta i ett projekt för GME. Samarbetet Àr ett konsortium fördelat 50/50 mellan Semcon och ESG.

– Det projektspecifika samarbetet ger oss förutsĂ€ttningar att erbjuda General Motors konkurrenskraftiga lösningar utifrĂ„n en paneuropeisk bas, sĂ€ger Wolfgang Sczygiol, VD för ESG Automotive.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-1