Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 28 augusti 2006

PartnerTech investerar i system från IFS

PartnerTech har valt affÀrssystemet IFS Applications som en del av koncernens strategi framÄt. PartnerTech har köpt lösningar för ekonomistyrning, produktion, konstruktion, supply chain management, strategisk kapacitets- och materialplanering och Business Performance.
Implementeringen av den första fasen kommer att inledas vid PartnerTechs enhet i Åtvidaberg, och den berĂ€knas slutföras under vĂ„ren 2007. Den första fasen har ett samlat vĂ€rde pĂ„ ca 9 miljoner kronor. DĂ€refter ska lösningen implementeras i företagets verksamheter i Norge, Finland och Polen. Det totala vĂ€rdet för IFS de nĂ€rmaste 3 Ă„ren berĂ€knas till 20 miljoner kronor.

– Ett övergripande ramverk beskrev vad vi sökte, sĂ€ger Mikael Jonson, koncernchef pĂ„ PartnerTech. Vi bad de olika leverantörerna visa sin bĂ€sta lösning för oss. Vi imponerades av funktionerna i IFS Applications, men den utslagsgivande faktorn var det engagemang och intresse IFS medarbetare visade för projektet och vĂ„ra mĂ„l.
– PartnerTech, liksom IFS, agerar pĂ„ en marknad som Ă€ndras snabbt, och dĂ€r det dĂ€rför krĂ€vs flexibilitet för att kunna reagera enligt förĂ€ndringarna om man ska lyckas, sĂ€ger Glenn Arnesen, CEO pĂ„ IFS Scandinavia. IFS har samarbeten med flera produktionsinriktade företag över hela vĂ€rlden, och det har gett oss bĂ„de kompetens och erfarenhet av branschen. I kombination med ett flexibelt system som lĂ€tt kan anpassas efter nya behov, har vi hittat en optimal lösning.

– Vi ser fram emot ett tĂ€tt samarbete med PartnerTech dĂ€r vi tillsammans kommer att arbeta med funktionalitet och processer som ska uppfylla ett tydligt mĂ„l: att ge största möjliga vĂ€rde till PartnerTech och PartnerTechs kunder, avslutar Glenn Arnesen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1