Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 29 augusti 2006

Syntronic leverantör till Riksdagen

Under sommaren har Riksdagens kammare genomgått en omfattande renovering. Som en del i denna renovering införs till hösten ”fri sittning” i samband med debatter i kammaren med hjälp av inloggningsenheter från Syntronic.
När Riksdagen öppnar i höst kommer ledamöterna inte längre att ha en namngiven plats i kammaren under debatter och frågestunder utan ska själva kunna välja var dom vill sitta. Samtliga ledamotsplatser förses med inloggningsenheter för att i framtiden möjliggöra ”fri sittning” även vid voteringar. För att göra detta möjligt har Syntronic på uppdrag av Riksdagsförvaltningen utvecklat och producerat inloggningsenheter med TCP/IP- och RFID-teknik. Uppdraget är ett helhetsåtagande som omfattar projektledning, elektronikdesign, inbyggd mjukvara, mekanikdesign samt produktion.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2