Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 30 augusti 2006

ABB tar ännu en stor valsverksorder i Indien

Essar-koncernen vÀljer ABB för att hjÀlpa till att utrusta Sydasiens största valsverk för plÄt.
ABB, meddelade idag att man har tagit hem en order frÄn Hazira Plate Ltd., en del av den indiska Essar-koncernen, för att hjÀlpa till med uppförandet av det största valsverket för plÄt i Sydasien.

ABB:s omfattning av leveransen för valsverket inkluderar anlÀggningskonstruktion, dimensionering, leverans och igÄngkörning av lÄg- och mellanspÀnningsmotorer och drivsystem.

”Med vĂ„r kunskap om kraft- och automationslösningar hjĂ€lper vi kunderna i Asien att uppnĂ„ högre nivĂ„er för produktivitet och energieffektivitet,” sĂ€ger Veli-Matti Reinikkala, global chef för division Process Automation.

”Genom att kombinera ABB:s standarprodukter med vĂ„r expertis och verkliga förstĂ„else för de mycket höga krav som stĂ€lls i valsverksapplikationer har vi en stark position pĂ„ marknaden,” sĂ€ger Thomas Johansson, ansvarig för ABB:s globala Center of Excellence för varmvalsverk i Sverige.

Det nya varmvalsverket Hazira, som Àr planerat att starta tidigt 2008, kommer att vara det största i sitt slag i Indien och i Sydasien-regionen. ABB:s order för varmvalsverk har enbart i Indien överstigit

25 miljoner dollar hittills under 2006, tack vare samarbetet mellan företagets Center of Excellence i Sverige och ABB:s lokala organisation i Indien.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2