Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 31 augusti 2006

Björn Furu ny VD i NOTE Oslo

Nu står det klart att Björn Furu tar över som ny VD i NOTE Oslo AS. Senast kommer han från det norska företaget Snøhetta Modular, där han arbetade som COO.
Dessförinnan arbetade han för Kitron ASA som Corporate Vice President för EMS-tjänster. Furu har även hjälpt Siemens A/S, Sonec ASA och Elektronikkfabrikken i Oslo med produktions-, logistik- och IT-frågor.

NOTE Oslo, före detta Nordic-PrintDesign AS, förvärvades den 1 juli i år av NOTE-koncernen och erbjuder kompetens inom mönsterkortsdesign. Förvärvet utgjorde ett viktigt steg i NOTEs satsning att öka sina marknadsandelar i Norge. Förvärvet ligger helt i linje med NOTEs NearcourcingTM strategi som går ut på att erbjuda en hög servicenivå nära kunden, både geografiskt och som samarbetspartner. I förvärvet ingår även en komponentdatabas, NOTEfied, som kopplar samman kundernas produktutveckling med NOTEs strategiska inköp och prototyptillverkning.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1