Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 september 2006

Elektromekan investerar i nya varmluftsugnar

Elektromekan har investerat i tvÄ nya varmluftsugnar frÄn SMT och Cyncrona för sin blyfria produktion. Ugnarna har installerats och kompletterats Àven med en ny kvÀvgasanlÀggning.
Elektromekan har producerat blyfria produkter i stora serier sedan Är 2000 och stÀllde höga krav vid investeringen i nya varmluftsugnar. Kraven gÀllde bland annat en bra vÀrmeöverföringsförmÄga, kontrollerad nedkylning och effektiva reningsverk. En tillfredsstÀllande operatörs- och servicevÀnlighet var ocksÄ en betydande faktor och valet föll pÄ Cyncrona och ugnen Quatro Peak XL Plus N2.

Quatro Peak XL Plus N2 har förutom goda tekniska egenskaper och ett utmÀrkt lödresultat, Àven en intelligent kvÀvgasstyrning som garanterar den förinstÀllda ppm-nivÄn vid alla produktionsvillkor. Oavsett högt utnyttjande eller omstart efter tomgÄngskörning, garanteras samma förinstÀllda kvÀvgasmiljö till samtliga kretskort i processteget och minskar dessutom kvÀvgasförbrukningen.

KvÀvgasinstallationen kommer framförallt att ge oss ett ökat processfönster. AnlÀggningen kommer Àven att anslutas till vÄglödning och selektivlödning.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 02:03 V11.10.8-2