Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 september 2006

Dansk kontraktstillverkning blomstrar

Det √§r inte bara i Sverige som kontraktstillverkarna just nu firar triumfer med √∂kande ordering√•ngar. √Ąven i Danmark ser man just nu en stark efterfr√•gan och man v√•gar till och med vara optimistik inf√∂r framtiden.
Crysberg A/S, som ligger norr om Köpenhamn på orten Kvistgaard, känner just nu av en kraftigt ökad orderingång från befintliga kunder samt en tillströmning av nya kunder. Företaget går i år, det år man firar 20-års jubileum, emot en rekordomsättning.

Idag är man 37 anställda och man omsatte 2005 ca 45 miljoner danska kronor. Hittills i år har man ökat omsättningen med 30% jämfört med föregående år.

Crysberg har samlat all sin kompetens under ett tak; utveckling, montage, ingjutning av elektronik och produktion.

Crysberg upplever att EMS-kunderna i allt större utsträckning väljer att lägga utvecklingen i egen regi för att säkerställa att kärnkompetensen behålls inom företaget. Detta är något man säger sig ha förståelse för inom Crysberg.

Under 2005 investerade Crysberg i en ny högteknologisk lina och i början av 2006 investerade man i en ny Siplace S-27 SMD automat. Den samlade kapaciteten på 37.000 komponenter i timmen är nu nådd där de minsta komponenterna är av storleken 0201.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2