Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 25 september 2006

Telelogic tecknar avtal värt 10 MSEK

Telelogic har idag tecknat ett avtal vÀrt 10 MSEK med ett ledande globalt HR-företag som arbetar med outsourcing. Avtalet innebÀr att kunden förlÀnger sitt underhÄllsavtal, samt utökar sina befintliga licensavtal.
Det fem Ă„r lĂ„nga avtalet ska leda till att företaget standardiserar sin konfigurations-hantering av programvara, med hjĂ€lp av Telelogic Synergyℱ. Företaget ansĂ„g att Synergy var den enda lösningen som motsvarade de krav som stĂ€lls av moderna utvecklingsteam av programvara. DĂ€rutöver spelade Telelogics bevisade förmĂ„ga att leverera högkvalitativa lösningar och hantera de krav som stĂ€lls pĂ„ globalt fördelade utvecklingsteam en betydande roll i besluts-processen.

“Kundens hĂ€ngivenhet till avtalet förstĂ€rker Synergys position som den ledande tekniska SCM-lösningen pĂ„ marknaden" sĂ€ger Anders Lidbeck, VD och Koncernchef pĂ„ Telelogic. "Med detta femĂ„rsavtal fortsĂ€tter vi att bevisa vĂ„r styrka och vĂ„rt vĂ€rde, samtidigt som vi fortsĂ€tter att expandera vĂ„r marknadstĂ€ckning."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 02:03 V11.10.8-1