Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 26 september 2006

SwitchCore medlem i Ethernet Alliance

SwitchCore, en oberoende Ethernet leverantörer av halvledarkretsar för anvÀndning bÄde i företags- och operatörsnÀt, meddelar idag att man gÄtt med i Ethernet Alliance.
SwitchCore kommer att ta en ledande roll i arbetet med att fullfölja Ethernet Alliance vision att stödja framfarten av den befintliga standarden (IEEE 802 Ethernet Standard). SwitchCores roll blir tillsammans med övriga industrin att representera halvledarindustrin i detta arbete. Ethernet Alliance stödjer aktiviteter som visar pÄ nyttan och anvÀndningen av Ethernet teknologin till anvÀndarna och hjÀlper till att införa dessa standarder. SwitchCore kommer ocksÄ att positionera Ethernet pÄ nya marknader och anvÀndningsomrÄden.

" Alloptic, en av SwitchCores amerikanska kunder, ser SwitchCore som en pionjÀr inom Ethernet och med produkter i det övre segmentet. Det Àr viktigt att SwitchCore Àr med i den hÀr typen av nÀtverk och allianser för att kunna pÄverka utvecklingen av Ethernet standarder och för att öka flexibiliteten" sÀger Ric Johnsen, VD pÄ Alloptic.

"Ethernet finns överallt och kommer att bli den ledande standarden för kommunikation. SwitchCore har en lÄng och omfattande erfarenhet inom detta omrÄde och kan pÄ detta sÀtt bidra till att sprida Ethernet Alliance vision. Vi ser fram emot att fÄ arbeta tÀtt tillsammans med Ethernet Alliance för att kunna ta fram innovativa och sÀkra halvledarkretsar med hög integrationsgrad, sÀger Erwin Leichtle VD pÄ SwitchCore.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1