Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 11 maj 2001

Flextronic tar över Lucent's fabriker?

Flextronics International Ltd., är det företag som ligger i täten om kampen att ta över Lucent Technologies Inc's fabriker i Oklahoma och Ohio, enligt en analytiker på Lehman Brothers Inc.
Telekom giganten väntas sälja ut dessa fabriker som ett steg i att öka sin outsourcing. Så många som 12 stycken av Lucents fabriker kan bli nedstängda. Flextronics var en bland många att lägga bud på Lucents fabriker i Oklahoma City and Cleveland.
"Källor inom industrin som vi anser vara pålitliga indikerar att Flextronic har en tätposition och att affären kan offentliggöras inom de närmaste dagarna eller veckorna" skriver en analytiker på Lehman Brothers i en rapport. Flextronics vill inte kommentera dessa uppgifter. Förra året presenterade Lucent uppgifter att de skulle öka sin outsourcing för att kunna koncentrera sig på sin kärnverksamhet-, forskning och utveckling. Enligt beräkningar kommer Lucent ha mellan 5- 8 miljarder USD i omsättning på outsourcing. Källa EBN

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1