Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 02 oktober 2006

Elprint satsar på trading

Norska mönsterkortstillverkaren Elprint hÄrdsatsar nu pÄ trading och utvecklar nu sitt Macaos system att omfatta e-handelsfunktioner dÀr trading blir möjligt att göra till en mycket lÄg kostnad.
Meningen Àr att man som kund snabbt och enkelt ska kunna ta fram ett pris och skicka sina underlag direkt till en inlagd tillverkare via Macaos plattform. Elprint ser ett större behov av att kunna erbjuda kunderna en sÀker och effektiv vÀg till billig volymproduktion.

Anders Ljunggren, Marknadschef hos Elprint ser mycket positivt pÄ denna utveckling och ser detta som en möjlighet att utveckla tradingmarknaden i norden. Till en början ska plattformen omfatta möjlighet till trading av mönsterkort, men i förlÀngningen kan den Àven komma att omfatta andra produkter och tjÀnster.

Elprint har kört systemet med kinesiska mönsterkorttillverkaren Opulent som testcase. Och nu Àr Àven andra leverantörer vÀlkomna att lÀgga in sig i systemet, bÄde tillverkare och tradare, Àven om dessa Àr konkurrenter till Elprint. Enligt Anders Ljunggren kommer öppenheten att skapa en naturlig prispress pÄ marknaden.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1