Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 maj 2001

BlueLabs tecknar ramavtal med Nokia

BlueLabs har tecknat ett ramavtal för konsulttjänster med Nokia. Avtalet avser leverans av högteknologiska utrednings- och systemutvecklingstjänster.
Ramavtalet omfattar utveckling och leverans av elektronik och programvara under BlueLabs projektansvar, liksom konsultuppdrag på plats hos Nokia.

- Vi är glada över att teckna detta ramavtal, som ger Nokia tillgång till BlueLabs djupa kompetens inom teknikområden som ASIC-design, inbyggda system, systemutveckling och mobilt internet. Framförallt ligger vår kompetens inom telecom i absolut framkant, säger Martin Jonasson, Affärsområdeschef på BlueLabs, i ett pressmeddelande.

- Vi har också noterat att ramavtalen har ökat i betydelse eftersom många kunder alltmer koncentrerar inköpen till ramavtalspartners, fortsätter Martin Jonasson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1