Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 13 oktober 2006

Anotos VD får incitamentsprogram

Styrelsen för Anoto Group AB har beslutat att föreslÄ att extra bolagsstÀmma i bolaget fattar beslut om ett incitamentsprogram för bolagets verkstÀllande direktör.
För genomförande av incitamentsprogrammet föreslÄr styrelsen att extra bolagsstÀmman beslutar om att utge sammanlagt 1.500.000 teckningsoptioner till verkstÀllande direktören. Varje teckningsoption skall berÀttiga till nyteckning av en aktie i bolaget. Teckningsoptionerna skall tecknas till marknadsvÀrde berÀknat med tillÀmpning av Black-Scholes optionsvÀrderingsmodell och skall kunna utnyttjas för teckning av aktier efter cirka tvÄ Är. Teckningskursen för aktier vid utnyttjande av teckningsoptionerna kommer att faststÀllas efter den extra bolagsstÀmman och kommer att baseras pÄ handeln i bolagets aktie under en tiodagarsperiod direkt efter stÀmman plus en faststÀlld premie om 50 %.

Den föreslagna emissionen av teckningsoptioner till verkstÀllande direktören kan komma att medföra en utspÀdning om cirka 1,2 % av aktierna och rösterna i bolaget (utan beaktande av tidigare utgivna teckningsoptioner i bolaget).

Avsikten Àr att detta skall avse perioden fram till ÄrsstÀmman 2009 och styrelsen har inte för avsikt att föreslÄ nÄgot nytt incitamentsprogram för den verkstÀllande direktören före ÄrsstÀmman 2009.

Emissionen förvÀntas inte medföra nÄgra kostnader av betydelse för bolaget eller ha nÄgon effekt pÄ viktiga nyckeltal.

Styrelsen avser inom kort kalla till extra bolagsstÀmma som avses hÄllas den 16 november 2006.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2