Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 17 oktober 2006

Tysk distributör etablerar sig i Sverige

Ännu en komponentdistributör vill nu slå sig in på den svenska marknaden.
Det är den tyska distributören GLYN, en av Europas tio största, som nu etablerar sig i Sverige. Det nya kontoret ligger i Söderfors strax söder om Gävle .


GLYNs svenska kontor.

GLYN har funnits i 25 år på den europeiska marknaden och på dess linecard i Sverige kan vi finna Cyan Technology, Micronas, Toshiba Memory Cards, NEC/TOKIN, SONY, Mitsubishi Electronics, Au Optronics/Promate och Swissbit.

Ansvarig för den svenska verksamheten på GLYN är Christer Landén, elektronikingenjör med bakgrund inom företag som Infineon och Mitsubishi Electric Sweden samt på kraftfälten i San Francisco i USA.

"Vi är mycket stolta över att ha en lokal närvaro i Sverige. Affärskonceptet för GLYN Sweden är baserat på samma ide som har säkrat företagets framgångar överallt annars - enastående service och kompetent teknisk applikationssupport. Vi ser fram emot att serva den kvalitetskrävande svenska marknaden med dessa kärnvärden. Våra kunder vet skillnaden i kvalitet och service", säger GLYNS Sverigechef Christer Landén.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-2