Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 oktober 2006

Digital Vision får pris i Hollywood

Digital Vision, en ledande leverantör av avancerade bildförbÀttringssystem specialiserade pÄ bearbetning av film- och videomaterial, har av Hollywood Post Alliance (HPA) tilldelats priset Engineering Excellence för bildförbÀttringsmjukvaran Digital Vision Optics (DVO).
HPA delar för första gÄngen i Är ut ett Ärligt pris för tekniska innovationer - HPA Awards. DVO Àr en av tre vinnare som valts ut bland ett stort antal produkter, med motiveringen att produkten bedöms innebÀra ett signifikant framsteg för industrin. Juryn har bestÄtt av chefsingenjörer, studios och journalister i Hollywood.

DVO Àr en resolutionsoberoende mjukvara för Digital Intermediate (DI). Den baseras pÄ algoritmer frÄn Digital Visions DVNR-system. DVO finns som tillval till företagets Nucoda-produkter: Data Conform, Film Cutter och Film Master.

"De första vinnarna av HPA:s pris för Engineering Excellence pÄvisar den imponerande nivÄn pÄ innovationer och talang som finns i efterbearbetningsbranschen. Det var mycket hög kvalitet pÄ tÀvlingsbidragen, vilket varit mycket inspirerande för oss som arbetat med lanseringen av HPA Awards. Den strÀnga bedömningen och den imponerande konkurrensen mellan de tÀvlande ökar betydelsen av dessa första Engineering Excellence Awards för vÄr bransch", sÀger Phil Mendelson, ordförande i kommittén för HPA Engineering Awards och CTO pÄ Ascent Media Creative Services.

"Det Àr en stor Àra för oss att fÄ bekrÀftelse frÄn Hollywood att vi i DVO har en unik produkt. Intresset frÄn kunder har varit stort och detta pris Àr naturligtvis mycket bra marknadsföring dÄ HPA Àr en internationellt respekterad intresseorganisation", kommenterar Robert Ekström, operativ chef pÄ Digital Vision.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1