Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 november 2006

Elektronikprodukter i Järlåsa<br>- utsett till ett av årets superföretag

I samarbete med Veckans Affärer firas Årets Superföretag med diplomutdelning den 2 november på Operaterassen i Stockholm. Ett av dessa företag är Elektronikprodukter i Järlåsa AB som Lövånger Elektronik AB förvärvade i somras.
Årets Superföretag har utsetts med hjälp av MM Partners nyckeltal MM-Klass. Nyckeltalet är ett mått på företagens ekonomiska prestationsförmåga. Ett relativt mått som identifierar framgångsrika företag oavsett konjunktur, bransch och storlek. Supernyckeltalet är en sammanvägning av flera ekonomiska parametrar - tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering.

Superföretagen är de som har haft MM-Klass 1, dvs bästa betyg, under fyra år i rad. I år har 283 av Sveriges alla aktiebolag kvalificerat sig.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2