Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 november 2006

Orbit One växer stadigt

FörvÀrven av fabrikerna i Kalix och Stockholm för 1,5 Är sedan har enligt Orbit One slagit vÀl ut. Nya medarbetare rekryteras till samtliga tre svenska enheter, och bolaget ser framtiden med tillförsikt. "Vi har ett koncept som tilltalar vÄra kunder", sÀger Orbit Ones vd Christer Malm.
VÄren 2005 förvÀrvades fabriker i Kalix och Stockholm, en satsning som visat sig vara lyckosam.

"VÄra fabriker har byggts upp och kontinuerligt vÀxt samman till ett starkt team vilket lett till fortsatt förtroende frÄn kunderna", sÀger Christer Malm.

För att möta kundernas ökade orderinlĂ€ggning har Orbit One pĂ„ kort tid ökat personalstyrkan med 17 procent, fördelat över samtliga svenska enheter: Ronneby, Kalix och Stockholm. Även i Orbit Ones ryska enhet i Kaliningrad pĂ„gĂ„r rekrytering av personal. 2006 Ă„rs omsĂ€ttning vĂ€ntas öka med 25 procent frĂ„n föregĂ„ende Ă„r, som ett resultat av den ökade efterfrĂ„gan.

"Vi har ett professionellt men familjÀrt förhÄllningssÀtt till vÄra kunder, som leder till en smidig och effektiv kommunikation. Vi har ocksÄ en marknadsorganisation som hÄller koll pÄ kundernas behov, vilket innebÀr att vi kan agera proaktivt. Med vÄr geografiska spridning kan vi dessutom erbjuda en hög tillgÀnglighet i landet", sÀger Christer Malm.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1