Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 november 2006

HMS med bland Sveriges Superföretag 2006

Veckans AffÀrer presenterar i senaste numret nÀringslivets överpresterare och utser HMS Industrial Networks i Halmstad till ett av Sveriges 50 Superföretag. Det rÀcker inte med en imponerande tillvÀxt och lönsamhet utan de mÄste vara bÀst pÄ allt.
Över 200 000 företag i Sverige har granskats av Veckans AffĂ€rer i samarbete med analysföretaget MM Partners. "- Superföretagen har en imponerande tillvĂ€xt och de kan samtidigt driva utvecklingen framĂ„t med stark lönsamhet. De Ă€r ocksĂ„ effektiva och har kontroll över kostnaderna. De har inte bara de vassaste nyckeltalen, det Ă€r ocksĂ„ hĂ€r de nya jobben skapas", skriver Veckans AffĂ€rer.

HMS Àr verksamt inom kommunikationsteknologi för automationssystem. Företaget har vÀxt 18 Är i rad, sedan det startades pÄ ett examensarbete frÄn Högskolan i Halmstad. För den senaste 6-Ärsperioden har tillvÀxten uppgÄtt till 35% per Är och HMS Àr, enligt tidningen AffÀrsvÀrldens tillvÀxtlista, det snabbast vÀxande elektronikföretaget i Sverige.

HMS har Àven under 2006 haft en stark tillvÀxt. OmsÀttningen för 2006 berÀknas uppgÄ till över 220 miljoner kronor och antalet anstÀllda har ökat till 130. Hittills har 30 personer nyanstÀllts, varav 22 vid huvudkontoret i Halmstad och övriga vid dotterbolagen i USA, Japan och Tyskland. Under Äret har ocksÄ nya dotterbolag etablerats i Italien och Frankrike.

- Vi Ă€r mycket stolta över att fĂ„ ta emot diplom som Årets Superföretag 2006. Vi har visserligen nĂ„tt en stark position internationellt inom vĂ„r bransch. VĂ„rt synsĂ€tt Ă€r att vi Ă€r ganska bra, men vi vill bli bĂ€st och stĂ€ndigt förbĂ€ttra oss, sĂ€ger Nicolas Hassbjer VD för HMS Industrial Networks AB.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 09:52 V11.10.13-1