Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 06 november 2006

Ny återförsäljare för SolidWorks i Danmark

SolidWorks meddelade idag att man utökar med ytterligare en återförsäljare på den danska marknaden. Edge-Team, med sin erfarenhet av CAD/CAM-lösningar, representerar SolidWorks i Danmark med utgångspunkt från Jylland.
"Jag är glad att vi tack vare det nya samarbetet med SolidWorks nu kan bredda vårt utbud från vår mer produktionsinriktade bakgrund från CAM-världen till helhetslösningar inom CAD/CAM. Det är något som både befintliga och nya kunder kommer att få stor nytta av. Jag ser fram mot att få ingå i deras danska återförsäljarorganisation och vi kommer i första hand att koncentrera oss på en utbyggnad av närvaron på Jylland", säger Ken Nicolai Ingstrup, VD på Edge-Team.

"Genom att vi under senare år haft en kraftig tillväxt har vi nu valt att förstärka vår danska återförsäljarkanal. Edge-Team blir en mycket viktig partner på Jylland", säger Tobias Andersson, chef för SolidWorks i norra Europa.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1