Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 november 2006

Mobil pilotorder till PCQT

PCQTs dotterbolag Propac har erhÄllit en pilotorder pÄ ett tiotal enheter av ProMobile 3000. Ordern kommer frÄn Air Target, en trÀffangivelsespecialist som mÀter det kortaste avstÄndet mellan en projektil eller misil och dess mÄl. MÀtannordningarna bygger pÄ fart- och ljudbaserade sensorer dÄ föremÄlen rör sig i överljudsfart. Företaget levererar produkter till över 30 lÀnder i vÀrlden.
ProMobile Àr en kablagefri mobil PC med sÄ kallad ETX-teknologi som innbÀr att PCn byggs i olika moduler och dÀrmed fÄr flexibel funktionalitet. Enheterna har specialanpassats för att uppfylla kundens behov och utgör en del av en trÀffangivelsestation som ska operera i en miljö med starkt solljus, sandstormar och hetta.

"Det kĂ€nns ytterst tillfredstĂ€llande att fĂ„ möjliggöra en kunds visioner om en banbrytande state-of-the-art funktion, dessutom i extrem öken miljö. Alla inblandade har presterat över det normala för att i tid utveckla systemet till den nya spĂ€nnande marknaden, frĂ€mst Mellan Östern." sĂ€ger Fredrik Vesterstrand, försĂ€ljningsingenjör Propac.

"VÄrt samarbete med Propac har resulterat i en mycket flexibel presentationsenhet som kan anvÀndas i olika inmÀtningsapplikationer och till kunder med olika behov. Vi tror mycket pÄ vÄrt samarbete med Propac" sÀger Robert Stake, VD Air Target Sweden AB.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 00:58 V11.10.7-2