Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 10 november 2006

Leif Pettersson säljer av NCAB-innehav och värvas till PCB Connect

Leif Petterson tidigare aktieägare och verksam inom NCAB-koncernen har nu sålt av alla sina NCAB-aktier och istället tagit plats i sonen Jonas Petterssons framgångsrika tradingföretag. PCB Connect.
Leif Petterson får plats på PCB Connects Kinakontor tillsammans med där fem nuvarande arbetande kineser. PCB Connect växer just nu i takt med att marknaden växer och kunderna strömmar till. Idag är man sex anställda på Kinakontoret, två anställda i södra Sverige och åtta anställda vid kontoret i Spånga utanför Stockholm.

Förra året omsatte man 30 miljoner kronor under ett förlängt finansår till 18 månader. I år tror PCB Connects VD, Jonas Pettersson att man kommer att nå en omsättning på 40-44 miljoner. Man hoppas kunna följa sin omsättningsökning med ca 25-30 procent per år. Ett antal personer kan komma att anställas vid PCB Connects svenska enhet men även i Kina planerar man att öka personalen med två anställda. Med den personal man har nu tror Jonas Pettersson att man har en kapacitet att öka till ca 60-70 miljoner.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1