Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 november 2006

Ericsson får asiatiska order

Ericsson har fått en GSM-order från mobiloperatören AIS i Thailand.
Ordern från AIS är värd ca 777 miljoner kronor och gäller utbyggnad av kapacitet och täckning i AIS:s befintliga GSM-nät.

Ericsson har även fått i uppdrag att ansvara för indonesiska PT Telekomunikasi Selular Indonesias 3G-nät. Ericsson har även nått en överenskommelse med det Vietnamesiska operatören Saigon Postel Telecommunication Company (SPT) om att bygga ett IMS-baserat nät i Vietnam. IMS är ett system som gör det möjligt att lansera tjänster som knyter samman mobila nät med fasta.

"Ericssons IMS-lösningar passar våra nuvarande och framtida krav för utvecklandet SPT:s nät och erbjuder oss en bra bas för att kunna introducera ny multimedia som röst, data, ljud och video", säger SPT:s styrelseordförande Pham Ngoc Tuan, enligt ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1