Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 21 november 2006

El & Industrimontage tar två nya order

El & Industrimontage har erhållit två nya order inom affärsområde Teknik/Service. Uppdragen är tillsammans värda cirka 16 miljoner kronor.
Det första uppdraget ansvarar dotterbolaget El & Industritele Säkerhet Svenska AB för. Uppdraget omfattar leverans och montage av ett tekniskt avancerat TV-övervakningssystem till Westinghouse Electric Sweden AB i Västerås. Montagearbetet startar genast och hela projektet beräknas vara färdigt i januari 2007.

" Westinghouse tillverkar kärnbränsle och ställer därmed mycket höga krav på säkerheten, det är därför extra hedersamt att de valt oss till systemleverantör i detta uppdrag", säger Olle Backman, El & Industrimontages koncernchef.

Det andra uppdraget omfattar leverans och montage av ett nytt mellanspänningsställverk till Munksjö Aspa Bruk. Leveransen utförs av dotterbolaget El & Industriteknik Svenska AB och består av 44 stycken ställverksfack och kontrollutrustning. Det nya ställverket skall vara i full drift i slutet på mars 2007.

"Elteknikmarknaden i Sverige är inne i en positiv fas och visar på en fortsatt god tillväxt som förväntas bestå över helåret 2007. Det positiva marknadsläget syns även i koncernens välfyllda orderbok, orderingången har ökat med 50 % mot fjolåret", avslutar koncernchef Olle Backman.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1