Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 24 november 2006

Axlon inleder samarbete med butikskedja

Axlon Holding AB:s dotterbolag Axlon International AB installerar kontanthanteringssystemet AxlonRS pÄ Byggmarknaden Faringe SÄg & Byggnadsmaterial i VÀllingby.
Denna installation Àr en del av de utvidgade tester i butiker som Axlon nu inlett. Axlon planerar att lansera Axlon RS under 2007.

Faringe SÄg & Byggnadsmaterial Àr en byggmarknad med kunder i hela stockholmsregionen och ingÄr i Byggtrygg, en sammanslutning av ca 70 försÀljningsstÀllen frÄn Ystad till Kiruna.
"Det Àr glÀdjande att Axlon nu kommit sÄ lÄngt i produktframtagningen att vi kan starta samarbete med ytterligare potentiella kunder. Det bÀddar för att vi skall kunna pÄbörja lanseringen av AxlonRS under 2007", sÀger Tomas Ringström, tilltrÀdande VD i Axlon.

Axlon erbjuder ett komplett system för sluten kontanthantering med en mycket hög sÀkerhetsnivÄ, AxlonRS. Systemet omfattar hela kedjan frÄn det att kunden betalar i butik fram till att pengarna levereras till en upprÀkningscentral/bank. AxlonRS har under 2006 testats i butik i samarbete med bl a Axfood och Reitan Servicehandel. Under Ärets sista kvartal utvidgas testerna med mÄlet att lansera systemet under 2007.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1