Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 24 november 2006

Axlon inleder samarbete med butikskedja

Axlon Holding AB:s dotterbolag Axlon International AB installerar kontanthanteringssystemet AxlonRS på Byggmarknaden Faringe Såg & Byggnadsmaterial i Vällingby.
Denna installation är en del av de utvidgade tester i butiker som Axlon nu inlett. Axlon planerar att lansera Axlon RS under 2007.

Faringe Såg & Byggnadsmaterial är en byggmarknad med kunder i hela stockholmsregionen och ingår i Byggtrygg, en sammanslutning av ca 70 försäljningsställen från Ystad till Kiruna.
"Det är glädjande att Axlon nu kommit så långt i produktframtagningen att vi kan starta samarbete med ytterligare potentiella kunder. Det bäddar för att vi skall kunna påbörja lanseringen av AxlonRS under 2007", säger Tomas Ringström, tillträdande VD i Axlon.

Axlon erbjuder ett komplett system för sluten kontanthantering med en mycket hög säkerhetsnivå, AxlonRS. Systemet omfattar hela kedjan från det att kunden betalar i butik fram till att pengarna levereras till en uppräkningscentral/bank. AxlonRS har under 2006 testats i butik i samarbete med bl a Axfood och Reitan Servicehandel. Under årets sista kvartal utvidgas testerna med målet att lansera systemet under 2007.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2