Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 29 november 2006

Gert Larsson ny VD i NOTE Lund

Det stÄr nu klart att Gert Larsson, som nÀrmast kommer frÄn Nolato, har anstÀllts som VD för NOTE Lund. Larsson tilltrÀder sin nya tjÀnst den 1 februari 2007.
"Det Ă€r med stor tillfredsstĂ€llelse jag konstaterar att Gert Larsson blir NOTE Lunds nye VD. Jag Ă€r övertygad om att hans kompetens kommer vara ett vĂ€rdefullt bidrag för NOTE. Även hans strategiska och operativa erfarenhet kommer att vara till stor nytta i arbetet med att förstĂ€rka NOTE Lunds position pĂ„ EMS-marknaden i Öresundsregionen. Det glĂ€der mig att vi har hittat en handlingskraftig ledare med gedigen erfarenhet frĂ„n bĂ„de försĂ€ljning, produktion, inköp och logistik, meddelar Arne Forslund, VD för NOTE-koncernen.

Gert Larsson Àr 43 Är och kommer senast frÄn Nolato och tjÀnsten som Vice VD med ansvar för marknad, försÀljning och projekt för deras ungerska verksamhet. Han har tidigare inom Nolato innehaft befattningar som inköps- och logistikdirektör samt kvalitets- och miljöchef. Dessförinnan arbetade Larsson för Volvo Personvagnar med produktionsledning, projektledning, försÀljning och inköp.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1