Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 30 november 2006

Proxy Electronics tar över produktionen<br>vid Ericsson Power Modules i Kalmar

Ericsson Power Modules verksamhet i Kalmar kommer, som tidigare annonserats, att övertas av ett externt företag. FrÄn och med 1 januari 2007, kommer Proxy Electronics AB att driva produktionsverksamheten vid Ericsson Power Modules anlÀggning i Kalmar.
Proxy Electronics AB, bedriver elektronikproduktion för i första hand den nordeuropeiska marknaden inom branscher som industri, fordon, telekommunikation och medicin.

Genom övertagandet fÄr Proxy tillgÄng till en modern, högt automatiserad produktionsenhet med kompetent och erfaren personal. Verksamheten Àr vÀl utvecklad och hÄller vÀrldsklass. Proxy kommer att driva och vidareutveckla verksamheten med samma inriktning som nu, dvs tillverkning, miljöprovning och industrialisering av elektronikprodukter.

Proxy Electronics AB Àr ett nystartat företag med sÀte i Kalmar.

Proxys affÀrsidé Àr att genom teknisk expertis, servicenivÄ och kostnadseffektivitet erbjuda kunderna pÄ den nordeuropeiska marknaden vÀsentliga konkurrensfördelar inom omrÄdena kort- och modulproduktion, miljöprovning och industrialisering.

"Den inledande responsen frÄn marknaden pÄ Proxy Electronics erbjudande har varit mycket positiv", skriver företagets representant Stefan Jakobsson i ett pressmeddelande.

I samband med överenskommelsen har Proxy tecknat avtal om leveranser av produkter och tjÀnster till Ericsson Power Modules.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1