Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 01 december 2006

Lemo följer med på Elfas satsning

Elfa är i full färd med att utvecklas från katalogdistributör till att kunna leverera kompletta logistiklösningar, och Lemo är med på tåget.
Kontaktdonsleverantören Lemo, som i år fyller 60 år, är ett av de företag som valts ut till Elfas linecard då man tagit med sig ett antal leverantörer i sin katalog även till sin verksamhet inom logistiklösningar.

Elfa har nu utökat inom utesäljarkåren och är nu mer aggressiva inom direktförsäljning av de olika fabrikaten. Från Elfas lager i Järfälla sköter man distributionen som är kopplad till katalogförsäljningen och i Lemos fall sköter man all försäljning från sitt kontor i Mariehäll nära gränsen mellan Bromma och Sundbyberg i Stockholm. Detta kontor har kapacitet att hantera marknaderna Sverige, Finland och Baltikum. De produkter som säljs via Elfas katalog levereras till Elfas lager i Järfälla och de produkter som Elfa säljer in via sina utesäljare levereras till kunden direkt från Lemos lager.

I övrigt kretsar Lemos försäljningsverksamhet kring täta samarbeten med företagens utvecklingsavdelningar och ingenjörer där man tillsammans designar in produkterna.

Under de senaste åren har det sett väldigt ljust ut för Lemo som under sommaren fick prestigeordern på att leverera kablage och kontaktdon till alla arenor och HDTV-sändningar under fotbolls-VM.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1